Lezárult a pereskedés Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
pereskedés vita Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre lezárult Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta tartó pereskedése.

Évek óta pereskedett egymással Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla. Nemrég az unoka, Csaba rokontartási pert is indított a nagyanyja ellen, amelyben több milliót követelt. Most azonban váratlan fordulat történt: elállt a pertől és ezzel gyakorlatilag véget ért a családi viszály, lezárult az ügy.

Nagyon váratlan volt, ami történt, nem is számítottam rá. Az unokám nem jött be a bíróságra, noha beidézték. Egyszer csak telefonált az ügyvédjének, hogy ez az új döntése, nem akar tovább pereskedni. Csaba gyakorlatilag elvégezte az egyetemet, eltartja magát, így nincs szüksége a pénzre. Szinte el sem hittem, amit hallok. (...) Ez nagy ajándék most. Lezárul egy elmebajos időszak, amelyben évek óta éltünk. Az biztos, a gyógyulásunkban is sokat számít, erőt ad” – mesélte megkönnyebbülve Pécsi Ildikó a Blikknek.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó végre kibékülhet Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

A színművésznő hozzátette, nyitott arra, hogy a család kibéküljön egymással. Erre most már minden lehetőség adott.

Az élet útjai kifürkészhetetlenek. Ha ők békülni szeretnének, akkor elfogadjuk, örülünk neki. Nehéz ezt a sok évet bepótolni, és szeretném, ha újra élhető lenne a kapcsolatunk. Bízunk benne, a történteknek mindenféle szempontból pozitív hatásuk lesz. Az biztos, hogy a tárgyalás után szinte nem is tudtam magamhoz térni. Annyira kimerültem az elmúlt években, most pedig megnyugodhatok. Egész délután aludtam... Évek óta nem pihentem ilyen hosszan, ilyen nyugodtan, békésen.”

Influenszernek állt Liptai Claudia lánya: ez a terve a 12 éves Gesztesi Pankánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-influenszernek-allt-liptai-claudia-lanya-ez-a-terve-a-12-eves-gesztesi-pankanak.htmlA 12 éves Gesztesi Panka saját sikereire építve kezdett influenszerkedni, édesanyja pedig mindenben segíti. A kislány mesélte el terveit és az életüket. TV + SztárokOrigoCurtis menyasszonya, Kriszti a nehéz időkről vallott: napokra eltűnt bedrogozva a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-curtis-menyasszonya-kriszti-a-nehez-idokrol-vallott-napokra-eltunt-bedrogozva-a-rapper.htmlCurtis menyasszonya, Kriszti vallott arról, milyen poklot kellett átélnie a rapper függősége miatt. TV + SztárokOrigoSztárok, akiket a karrierjük csúcsán ért a hirtelen halál: Paul Walkertől Emiliano Saláighttp://www.life.hu/sztarok/20190320-sztarok-akiket-karrierjuk-csucsan-ert-a-hirtelen-halal-paul-walkertol-emiliano-salaig.htmlAz elmúlás mindig fájdalmas, de különösen kínzó, ha a halál egy szerencsétlen baleset vagy betegség miatt következik be, nem pedig egy csodálatos és hosszú élet után, öregkorban. Az alábbi sztárok a karrierjük csúcsán távoztak az élők sorából, életük végét repülőgép-szerencsétlenség, autóbaleset vagy különös betegség okozta. TV + SztárokOrigoLisa Marie Presley szerint Michael Jackson fantasztikus szerető volthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-lisa-marie-presley-szerint-michael-jackson-fantasztikus-szereto-volt.htmlMióta bemutatták a Michael Jackson pedofil ügyeit feldolgozó Leaving Neverland című dokumentumfilmet, a pop királyának megítélése teljesen megváltozott. Jacko egykori felesége, Lisa Marie Presley állítólag fantasztikus szeretőnek tartotta a férjét. TV + Sztárok--Eltorzult arccal fotózták Nicole Kidmanthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-eltorzult-arccal-fotoztak-nicole-kidmant.htmlNicole Kidman arcára már szinte rá sem lehet ismerni. TV + Sztárok--A 70 éves Károly herceget félmeztelenül kapták le a lesifotósok Barbadosonhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-a-70-eves-karoly-herceget-felmeztelenul-kaptak-le-a-lesifotosok-barbadoson.htmlKároly hercegről Barbadoson készültek félmeztelen fotók. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.