színésznő párkapcsolat színház Sári Évi szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz döntés áll Sári Évi mögött. Két év után szakítottak a párjával, ugyanis máshogy képzelték el az életüket. 

„Nagyon nehéz döntés volt a szakítás. Nem arról van szó, hogy ne szeretnénk egymást, vagy jött volna egy harmadik, aki miatt véget ért a kapcsolatunk” – mondta a Story magazinnak Sári Évi. Két évig volt együtt szerelmével, ám kiderült, hogy máshogy látják az életet.

„Minek húzzuk egymás idejét, ha nem ugyanúgy képzeljük az életünket öt év múlva?” – folytatta a színésznő. Mint mondta: eleinte megtalálták az egyensúlyt a szabaidő és a munka között, ám ez az egyensúly felborult. „Nálam rendszeresen vannak ilyen több hónapos időszakok. Most is egyszerre fut a Madáchban a Poligamy és a Vámpírok bálja, így alig van szabadidőm. Sajnos az ilyen hónapokban jöttek az első problémák” – fogalmazott Sári Évi, akinek néha egyedüllétre is szüksége van.

Sári Évinél még friss a szakítás Forrás: TV2

Azt is elárulta, hogy egyelőre élvezi a szingli életet, de nem szeretne egyedül maradni. „Annak is van egy varázsa, hogy nem kell alkalmazkodni valaki máshoz. Oda megyek, ahova akarok. Persze tudom, hogy hosszabb távon veszélyes is lehet, hogy szeretek egyedül lenni, hiszen az ember társas lény. Nem is akarok egyedül maradni. Én azonban annyira felfokozott életet élek, annyi emberrel találkozom, annyira pörgök, hogy igénylem a magányt, a pihenést. Ráadásul még friss a szakítás, idő kell, amíg minden a helyére kerül” – nyilatkozta a lapnak a színésznő.

Influenszernek állt Liptai Claudia lánya: ez a terve a 12 éves Gesztesi Pankánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-influenszernek-allt-liptai-claudia-lanya-ez-a-terve-a-12-eves-gesztesi-pankanak.htmlA 12 éves Gesztesi Panka saját sikereire építve kezdett influenszerkedni, édesanyja pedig mindenben segíti. A kislány mesélte el terveit és az életüket. TV + SztárokOrigoLezárult a pereskedés Pécsi Ildikó és Pártos Csilla közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-lezarult-a-pereskedes-pecsi-ildiko-es-partos-csilla-kozott.htmlVégre lezárult Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta tartó pereskedése. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCurtis menyasszonya, Kriszti a nehéz időkről vallott: napokra eltűnt bedrogozva a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-curtis-menyasszonya-kriszti-a-nehez-idokrol-vallott-napokra-eltunt-bedrogozva-a-rapper.htmlCurtis menyasszonya, Kriszti arról beszélt, milyen poklot kellett átélnie a rapper függősége miatt. TV + SztárokOrigoLisa Marie Presley szerint Michael Jackson fantasztikus szerető volthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-lisa-marie-presley-szerint-michael-jackson-fantasztikus-szereto-volt.htmlMióta bemutatták a Michael Jackson pedofil ügyeit feldolgozó Leaving Neverland című dokumentumfilmet, a pop királyának megítélése teljesen megváltozott. Jacko egykori felesége, Lisa Marie Presley állítólag fantasztikus szeretőnek tartotta a férjét. TV + Sztárok--Így szeretett bele Gryllus Dorka Simon Kornélbahttp://www.life.hu/sztarok/20190320-igy-szeretett-bele-gryllus-dorka-simon-kornelba.htmlGryllus Dorka elárulta, hogyan is szerettek egymásba Simon Kornéllal. TV + Sztárok--Szexi dekoltázst villantott VV Vivi – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-szexi-dekoltazst-villantott-vv-vivi.htmlVV Vivi az Instagram-oldalán villantotta meg mély dekoltázsát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.