Gyereksztárok, akik otthagyták Hollywoodot: a Trónok harca színésze is visszament tanulni

Peter Ostrum Jeff Cohen Mike Vitar Jonathan Taylor Thomas Jack Gleeson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood fényes csillogása nem való mindenkinek. Sok olyan sztár van, aki az után, hogy megízlelte a sikert és a népszerűséget, inkább úgy döntött, a civil és hétköznapi életet választja. Íme, azok a színészek, akik otthagyták a show-bizniszt

Jack Gleeson

Jack Gleeson Forrás: Origo

A Trónok harcában megismert színész valószínűleg szerepek garmadája közül válogathatott volna, hiszen a sorozatnak hatalmas a népszerűsége, ráadásul Joffrey Baratheon szerepében igazán megcsillogtatta a tehetségét. Ő viszont mégsem ezt az utat választotta. Miután a karakterét 2014-ben megölték, Jack Gleeson úgy döntött, hogy felhagy a színészkedéssel, és folytatja a tanulmányait.

Jonathan Taylor Thomas

Jonathan Taylor Thomas Forrás: Getty Images, Northfoto

A tini lányok álmainak megtestesítője volt annak idején Jonathan Taylor Thomas. Játszott a Ki az úr a háznál? című filmben, a Házi barkács című sorozatban is, mára szerepléseinek száma megkopott annak ellenére, hogy hihetetlenül sikeres volt. Habár olykor feltűnt még egy-egy vendégszereplésre különböző tévés produkciókban, a most 37 éves színész is inkább a tanulmányaira koncentrált a sztárság helyett.

Mike Vitar

Mike Vitar Forrás: 20th Century Fox, Los Angeles Fire Department

Nem sok szerepet vállalt Mike Vitar, mielőtt végleg otthagyta volna Hollywoodot. A színész gyermekként játszott A grund című filmben, valamint a Kerge kacsák második és harmadik részében, ezután azonban búcsút vett az ipartól. Az egykori gyermeksztár most tűzoltóként dolgozik Los Angelesben.


Peter Ostrum

Peter Ostrum Forrás: Warner Bros., Getty Images

A színész gyermekként szerepelt a Willy Wonka és a csokigyár című 1971-es filmben, a főszereplő kisfiút, Charlie Bucketet alakította. Több szerepet azonban nem vállalt, inkább egy másik álmát váltotta valóra. Állatorvosnak tanult, jelenleg New Yorkban dolgozik, és a nagy termetű állatokra specializálódott.

Jeff Cohen

Jeff Cohen Forrás: Warner Bros. Pictures, Getty Images

A Kincsvadászok című filmben nyújtott alakítása a közönség kedvencévé tette 1985-ben a színészt, de őt nem vakította el a csillogás és a népszerűség. A szereplőgárda többi tagjával ellentétben ő 1991-ben úgy döntött, hogy felhagy a színészkedéssel, és civil szakmát tanul. Elvégezte a jogi egyetemet, és sikeres ügyvéd lett belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.