Koós János özvegye, Dékány Sarolta a rajongóktól nem fért oda férje sírjához

Dékány Sarolta rajongó Koós János sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János özvegye a temetést követő napon szeretett volna még elbúcsúzni a férjétől, de nem fért oda a sírjához.

A 81 évesen elhunyt Koós Jánost március 20-án helyezték örök nyugalomra, özvegye, Dékány Sarolta másnap szeretett volna még egyszer elbúcsúzni tőle. A szertartáson ugyanis olyan zaklatott volt, hogy nem tudott rendesen elköszönni a férjétől, de ez csütörtökön sem sikerült neki. Ugyan a rajongóknak volt lehetőségük leróni kegyeletüket, még másnap kora reggel is rengetegen látogattak ki Koós János sírjához, amihez így özvegye oda sem fért.

Koós János özvegye nem fért oda a sírhoz Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Sajnos erre nem volt lehetőségem, mert hajnalok hajnalán már annyian voltak a sírja körül, hogy nem fértem oda.

Blikknek

Az RTL Klub sorozatából kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia sikereket ért el Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-az-rtl-klub-sorozatabol-kirugott-szineszno-ubrankovics-julia-sikereket-ert-el-amerikaban.htmlA Tanár című sorozatból kirúgott színésznő, Ubrankovics Júlia visszatért Amerikába: valóra vált az álma. TV + SztárokOrigoKét napra eltűnt az x-faktoros Vincefi Sheilahttp://www.life.hu/sztarok/20190321-ket-napra-eltunt-az-x-faktoros-vincefi-sheila.htmlA tavalyi X-Faktorban feltűnt Vincefi Sheila nagyon ráijesztett a barátaira: napokig nem adott életjelet magáról. TV + SztárokOrigoSári Évi ismét szingli, a szakításról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-sari-evi-ismet-szingli-a-szakitasrol-meselt.htmlNehéz döntés áll Sári Évi mögött. Két év után szakítottak a párjával, ugyanis máshogy képzelték el az életüket. TV + SztárokOrigoKiosztották a Televíziós Újságírók Díjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-kiosztottak-a-televizios-ujsagirok-dijat.htmlTizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták, Kovács Patrícia és Thuróczy Szabolcs a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át, Danis Lídiát pedig a legjobb mellékszereplőnek választották. TV + SztárokOrigoLezárult a pereskedés Pécsi Ildikó és Pártos Csilla közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-lezarult-a-pereskedes-pecsi-ildiko-es-partos-csilla-kozott.htmlVégre lezárult Pécsi Ildikó és Pártos Csilla évek óta tartó pereskedése. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSztárok, akiket a karrierjük csúcsán ért a hirtelen halál: Paul Walkertől Emiliano Saláighttp://www.life.hu/sztarok/20190320-sztarok-akiket-karrierjuk-csucsan-ert-a-hirtelen-halal-paul-walkertol-emiliano-salaig.htmlAz elmúlás mindig fájdalmas, de különösen kínzó, ha a halál egy szerencsétlen baleset vagy betegség miatt következik be, nem pedig egy csodálatos és hosszú élet után, öregkorban. Az alábbi sztárok a karrierjük csúcsán távoztak az élők sorából, életük végét repülőgép-szerencsétlenség, autóbaleset vagy különös betegség okozta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.