Verebes István elárulta, miért nem ment el Koós János temetésére

Koós János temetés Verebes István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István nem kísérte el utolsó útjára a 81 évesen elhunyt Koós Jánost. Elárulta, miért nem vett részt a temetésen. 

Korda Györgyhöz és Balázs Klárihoz hasonlóan Verebes István sem volt ott, amikor Koós Jánost az utolsó útjára kísérték. Ugyan a család őt kérte fel a búcsúbeszéd megírására, és ennek a kérésnek eleget is tett Verebes, de a szöveget nem ő olvasta fel a temetésen. Elmondta, miért nem volt ott.

Verebes István elárulta, miért nem ment el Koós János temetésére Forrás: TV2

"Azért nem voltam ott, mert én nem megyek temetésre. Bajor Imi halálakor megfogadtam, hogy én nem megyek temetésre. Sok minden okból, mert ott halok meg én is" – mondta a Mokkában Verebes.

Bereczki Zoltán azt mondja, nem mindig tudott tanulni a hibákbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-bereczki-zoltan-azt-mondja-nem-mindig-tudott-tanulni-a-hibakbol.htmlA Nemek és igenek című darabban szerepel Bereczki Zoltán. Ez arra sarkallta, hogy egy kicsit átgondolja az eddigi tapasztalatait. A magánéletéről mesélt a színész. TV + Sztárok--Állítólag Zámbó Jimmy zenéje gyógyította meg a fiatal lány gerincsérvéthttp://www.life.hu/sztarok/20190322-allitolag-zambo-jimmy-zeneje-gyogyitotta-meg-a-fiatal-lany-gerincservet.htmlAzt állítja egy fiatal lány, hogy Zámbó Jimmy zenéje gyógyította meg gerincsérvét. Zámbó Krisztián azt mondta, sok hasonló történetet hallott már. TV + SztárokOrigoEzért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-ezert-nem-vett-reszt-koos-janos-temetesen-korda-gyorgy-es-balazs-klari.htmlKiderült, miért nem vett részt Koós János temetésén Korda György és Balázs Klári. TV + SztárokOrigoKoós János özvegye, Dékány Sarolta a rajongóktól nem fért oda férje sírjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-koos-janos-ozvegye-a-rajongoktol-nem-fert-oda-ferje-sirjahoz.htmlKoós János özvegye a temetést követő napon szeretett volna még elbúcsúzni a férjétől, de nem fért oda a sírjához. TV + Sztárok--Két napra eltűnt az x-faktoros Vincefi Sheilahttp://www.life.hu/sztarok/20190321-ket-napra-eltunt-az-x-faktoros-vincefi-sheila.htmlA tavalyi X-Faktorban feltűnt Vincefi Sheila nagyon ráijesztett a barátaira: napokig nem adott életjelet magáról. TV + SztárokOrigoSári Évi ismét szingli, a szakításról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190321-sari-evi-ismet-szingli-a-szakitasrol-meselt.htmlNehéz döntés áll Sári Évi mögött. Két év után szakítottak a párjával, ugyanis máshogy képzelték el az életüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.