Szellő István és Erős Antónia a híradós bakikról meséltek

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
baki Szellő István Híradó Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenkilenc éve vezeti együtt a híradót Szellő István és Erős Antónia. A jól összeszokott páros a kezdetekről és a bakikról mesélt.

Már a mások levegővételét is érzékeli a stúdióban Erős Antónia és Szellő István. Már 19 éve vezetik együtt az RTL Klub Híradóját. Elmondták: első találkozásukra is tisztán emlékeznek. Ennyi év alatt pedig túl vannak néhány bakin is.

"István rendszeresen tüsszent élő adásban" – nevetett Erős Antónia. "Igen, én tüsszentős vagyok" – helyeselt Szellő, és azt is elmesélték, hogy előfordult, hogy Antónia élő adásban kapott röhögőgörcsöt.

"De az a legrosszabb, amikor még végig kell mondanod a felkonfot. És tudom, hogy most vége van, jön a bejátszó, és akkor tüsszentek egyet" – árulta el a kulisszatitkot Szellő István.

Az erről készült videót ide kattintva nézheted meg.

Szellő István és Erős Antónia Fotó: Szabó Gábor - Origo

Gyereksztárok, akik otthagyták Hollywoodot: a Trónok harca színésze is visszament tanulnihttp://www.life.hu/sztarok/20190322-gyereksztarok-akik-otthagytak-hollywoodot-a-tronok-harca-szinesze-is-visszament-tanulni.htmlHollywood fényes csillogása nem való mindenkinek. Sok olyan sztár van, aki az után, hogy megízlelte a sikert és a népszerűséget, inkább úgy döntött, a civil és hétköznapi életet választja. Íme, azok a színészek, akik otthagyták a show-bizniszt TV + SztárokOrigoColin Farrell élő adásban káromkodott – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-colin-farrell-elo-adasban-karomkodott-video.htmlA műsorvezetőnek kellett bocsánatot kérnie a nézőktől Colin Farrell miatt. A színész ugyanis élő adásban káromkodott. TV + Sztárok--Vajna Tímea többekkel osztozhat Andy Vajna vagyonánhttp://www.life.hu/sztarok/20190323-vajna-timea-tobbekkel-osztozhat-andy-vajna-vagyonan.htmlA hírek szerint Vajna Tímea hazatért Los Angeles-ből, ahol férje, Andy Vajna hamvait helyezték örök nyugalomra családja mellett. Úgy tudni, egyelőre zárolták a vagyont, így az özvegynek sok mindenről le kellett mondania. TV + SztárokOrigoA nyárra a Balaton partjára költözik Oszter Sándor feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190322-a-nyarra-a-balaton-partjara-koltozik-oszter-sandor-felesege.htmlA Balaton partjára költözik nyárra Oszter Sándor felesége. TV + Sztárok--20 év után a lányával tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20190322-20-ev-utan-a-lanyaval-ter-vissza-a-kepernyore-rokusfalvy-pal.htmlLányával, Lilivel tér vissza a képernyőre Rókusfalvy Pál. TV + SztárokOrigoCurtis édesanyja fia drogproblémáiról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190322-curtis-edesanyja-fia-drogproblemairol-nyilatkozott.htmlDrogproblémái miatt vonult elvonóra Curtis. Az ott eltöltött időről most dokumentumfilmet készítettek, amelyben az édesanyja is elmondta, hogyan élte meg a fia függőségét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.