Ledobta ruháit Singh Viki – Balhé tört ki az Instagramján

vita fotózás Singh Viki vetkőzés beszólás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotózás kedvéért állt lenge öltözetben a kamerák elé Singh Viki. A rajongói közül a legtöbben odavannak érte, de volt, aki nem éppen hízelgő véleményét osztotta meg az énekesnővel. 

"Viki, ne csináld azt, mint minden celeb. Olyan sejtelmes, szép vagy, miért mutogatod magad?" – írta az egyik követője, de például ez is a kép mellett olvasható: "Amióta kissé lefogyott, állandóan az okosabbik felét mutogatja".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#werk @csanyipisti #sexy #makeupby @biankastyle

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Viki sem maradt adós a válasszal: "néha kell csajoskodni, addig szeretném megmutatni és élvezni a testem amig még megtehetem.. miután szülök már biztosan nem posztolok majd fürdőruhás képeket" – írja.

"Ez nem rossz indulat, hanem vélemény. És egyetértek Emesével, hogy beálltál a sorba »tucatcelebnek«. Próbálj meg kitűnni, de ne ezzel! Inkább énekelj..." – jött a válasz.

"abba már ugye bele sem gondolsz, hogy mindezt abszolut önmagam szórakoztatásáért teszem??? Pont nem erdekel, hogy te vagy bárki mit gondol rólam? Ha valakinek tetszik annak nagyon örülök... de a szándékom elsősorban nem az, hogy bárki kegyeit elnyerjem ezáltal... pláne nem az érvényesülés... van énnekem elég lehetőségem érvényesülni... a fótózás/ vágás/ vloggerkedés/ modellkedés csupán hobbi... örömömet lelem benne! Ha ez téged zavar, nagyon sajnálom... nyugodtan kövess ki... ellenkező esetben a következő pofátlan beszólásnál tiltalak Köszike" – szögezte le az énekesnő.

Berki Krisztián egy plázában verekedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190324-berki-krisztian-egy-plazaban-verekedett-beszoltak-neki.htmlBerki Krisztiánt egyszer sikerült úgy felbosszantani, hogy egy bevásárlóközpontban balhézott össze fiatalokkal. Erről a reality-sztár maga beszélt a vasárnap esti #Bochkor című műsorban. TV + SztárokOrigoPaula LaBaredas fürdőruhás fotóval motiválja a portugál csapatothttp://www.life.hu/sztarok/20190317-paula-labaredas-furdoruhas-fotoval-motivalja-a-portugal-csapato-teuropabajnoksag.htmlPaula LaBaredas színésznő már a közelgő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkre hangolódik. Nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigo„Proli” poént nyomott Istenes Bence: még Csobot Adél szerint ishttp://www.life.hu/sztarok/20190317-proli-poent-nyomott-istenes-bence-meg-csobot-adel-szerint-is-bena.htmlIstenes Bence nemrég megviccelte az egyik haverját, amit levideózott és később feltöltött a közösségi oldalára is. A követői szerint a vicc elég „prolira” sikerült, sőt, még Csobot Adél is így vélekedik. TV + SztárokOrigoRubint Rella és vőlegénye, Novothny Soma Ázsiába költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20190316-rubint-rella-es-volegenye-novothny-soma-azsiaba-koltoznek.htmlCsütörtökön jelentette be Rubint Rella, hogy focista kedvese, Novothny Soma megkérte a kezét. A pár egy éve van együtt, a lány igent mondott. TV + SztárokOrigoBikiniben szexiskedik Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190315-bikiniben-szexiskedik-toth-andi-enekesno.htmlTóth Andi énekesnő és párja, az énekes Szabó Ádám pihenésükről posztoltak az Instagramon. Az egyik fotó különösen kedves lehet az X-Faktor egykori győztese követőinek, persze azért a másik, amelyen közösen vannak, sem rossz. Mutatjuk a képeket. TV + SztárokOrigoEgy éven belül Pásztor Anna két rajongója lett öngyilkos: az énekesnő belebetegedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190316-egy-even-belul-pasztor-anna-ket-rajongoja-lett-ongyilkos-az-enekesno-belebetegedett.htmlPásztor Anna képtelen feldolgozni, hogy tragédiával ért véget a zaklatási ügye. Belebetegedett a történtekbe, pláne, hogy kiderült, egy éven belül a második rajongója vetett véget önkezével az életének. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.