25 éves korában öngyilkos lett a Britain's Got Talent sztárja, Jack Saunders

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál öngyilkos gyász táncos öngyilkosság Britain's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találtak a 25 éves brit táncosra, Jack Saundersre.

25 éves korában öngyilkos lett Jack Saunders. Holttestére az otthonában talált rá a barátnője.

Értetlenül állunk a történtek előtt. Még búcsúüzenetet sem hagyott. Nem volt depressziós” – mondta el a Daily Mailnek a gyászoló édesanya.

A fiatal táncos a brit tehetségkutatóban, a Britain's Got Talentben tűnt fel, egy ötfős csapat tagja volt.

Tolvai Reni szexin bulizott születésnapján: így táncolt - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-tolvai-reni-szexin-bulizott-szuletesnapjan-igy-tancolt.htmlTolvai Reni nagyon dögösen vonaglott születésnapján, szexi táncát a követőinek is megmutatta. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi meztelenül fürdőzött – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-bodi-sylvi-meztelenul-furdozott.htmlBódi Sylvi modell ruhátlanul fürdőzött, ezzel nagy örömet szerzett követőinek. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa is részt vesz az Ázsia Expressz következő évadábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-demcsak-zsuzsa-is-reszt-vesz-az-azsia-expressz-kovetkezo-evadaban.htmlDemcsák Zsuzsa is részt vesz az Ázsia Expressz következő évadában, azt egyelőre nem tudni, kivel. TV + SztárokOrigoEmilio erotikus klipet forgatott: felesége, Tina szeme láttára csókolgatott egy fehérneműbe bújt modellthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-emilio-erotikus-klipet-forgatott-felesege-tina-szeme-lattara-csokolgatott-egy-fehernemube-bujt.htmlPikáns klipet forgatott Emilio: felesége szeme láttára csókolt meg egy lenge öltözetben lévő modellt. TV + SztárokOrigoMaga mögött hagyta a rohanós életformát Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20190324-maga-mogott-hagyta-a-rohanos-eletformat-kiraly-viktor-ez-az-oka.htmlHárom éven keresztül járta az országot-világot Király Viktor, aki akkor csak a fellépéseknek élt. Bár az énekes azóta maga mögött hagyta a rohanós életformát, most elárulta, hogyan élte meg akkor a függetlenség árnyoldalait. TV + SztárokOrigoColin Farrell élő adásban káromkodott – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190321-colin-farrell-elo-adasban-karomkodott-video.htmlA műsorvezetőnek kellett bocsánatot kérnie a nézőktől Colin Farrell miatt. A színész ugyanis élő adásban káromkodott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.