Elton John meglepő gyűjteményre tett szert, mióta nem iszik alkoholt

Forrás: AFP/Pablo Porciuncula -
gyűjtemény Elton John szalvétagyűrű porcelán Sir Elton John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1990 óta nem iszik alkoholt Sir Elton John. A zenész a bulik helyett tárgyakat kezdett gyűjteni. Most azt is elárulta, mik tartoznak a legnagyobb szenvedélyei közé. 

Sir Elton John 1990-ben döntött úgy, hogy búcsút mond az alkoholnak. A bulikat és a dorbézolást a gyűjtőszenvedély váltotta fel. A zenész most elárulta, hogy odavan a porcelánért.

Sir Elton John imádja a porcelánt Forrás: AFP/Pablo Porciuncula

„A legfinomabb porcelánt használjuk akár reggelire, akár bármi másra. Ha nálunk töltesz akár 1, akár 2 hetet, garantálom, hogy nem étkezel ugyanabból a készletből kétszer” – idézi Elton John szavait a Standard.

De nem csak a porcelánokat, a szalvétagyűrűket is imádja. Több mint 400 darabot őriz belőlük. A zenész egyébként nemrégiben bejelentette, hogy a Thomas Goode & Co. porcelánt, ezüstneműt és üvegtárgyakat gyártó cég társulajdonosa lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.