Singh Viki szexi fotójával üzen a rosszindulatú kommentelőknek

fotó narancsbőr szexi Singh Viki komment hozzászólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, sok negatív kommentet kaphatott az utóbbi időben Singh Viki. Az énekesnő most egy hiperszexi fotóval üzent a fanyalgóknak. 

„Ezt azoknak, akik szerint photosopolom a narancsbőrömet” – kezdi Instagram-bejegyzését Singh Viki. Úgy tűnik, az énekesnő kaphatott néhány negatív kommentet az utóbbi időben. A fotóval, amely egy meglehetősen forró hangulatú fotózáson készült, nekik akart üzenni.

„Nyilván szoktam szerkeszteni a képeimet, ahogy mindenki! Mint ahogy nem vagyok tökéletes én sem, ahogyan senki sem az! Effekteket teszek rá, hogy szép egységesek/tónusosak legyenek... Nyilván az a célom, hogy esztétikus, szép képeket posztoljak, hiszen számomra a fotózás/szerkesztés/vlogolás/ vágás hobbi és kikapcsolódás” – folytatta Viki. Azt is elárulta, hogy szeretett volna egy olyan hobbit, ami nem a zenéhez kötődik.

„Ettől függetlenül ne izguljatok, elsősorban én mindig énekesnő maradok! Ezzel születtem, nincs életem zene nélkül” – írja Singh Viki, aki nagyon szexi a minivideóban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#pózolás Ezt azoknak akik szerint photosoppolom a narancsbőreimet ☝ Nyilván szoktam szerkeszteni a képeimet ahogy MINDENKI!! Mint ahogy nem vagyok tökéletes én sem ,ahogyan SENKI SEM AZ!!!! Effekteket teszek rá, hogy szép egységesek / tónusosak legyenek... nyilván az a célom, hogy esztétikus, szép képeket posztoljak, hiszen számomra a fotózás/ szerkesztés/ vlogolás/ vágás hobbi és kikapcsolódás! Kellett találnom egy olyan hobbit ami nem a zenéhez köthető, hiszen abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám a hobbim is! Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak azért, mert énekelhetek és taníthatom is a mesterséget, emellett mostmár a producerkedésbe is bele kóstolhatok a @sonic.school jóvoltábol!!! De kellett egy hobbi, mert minden a zeneről szól az életemben!... és mi más lenne önkifejezőbb egy színpadi embernek mint a képek és a videó készítés! Az már csak külön öröm, hogy ezen az úton is egyre többen követtek és rengeteg szeretetet kapok tőletek nap mint nap!! Ettől függetlenül ne izguljatok , első sorban én MINDIG énekesnő maradok!!! Ezzel születtem, nincs életem zene nélkül!!! Rengeteg szuper dolog van készülőben, és alíg várom, hogy beszámolhassak róla nektek!!! ❤️ makeup by @biankastyle Legújabb #pivaker #backstage #vlog link a bióban!!! #széphétvégét ❤️

S i n g h V i k i (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.