Smink nélkül mutatta meg arcát Gáspár Evelin – fotó

szelfi smink nélkül Gáspár Evelin arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin smink nélkül mutatta meg arcát közösségi oldalán.

Gáspár Evelin rendre tökéletes sminkben és trendi ruhákban pózol a közösségi oldalán, most viszont úgy döntött, ideje, hogy a természetes arcát is megmutassa követőinek.

Az autóban szelfizett egyet és még csak a szemét sem festette ki.

Gáspár Evelin smink nélkül Forrás: Instagram/Gáspár Evelin
A nőt megütő rapper, Mr. Missh nagy bajba kerülhet: letöltendőt kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20190325-a-not-meguto-rapper-mr-missh-nagy-bajba-kerulhet-letoltendot-kaphat.htmlNemrég tört ki Mr. Missh botránya: előkerült róla egy videó, melyen megüt egy nőt. A rapper nagy bajba kerülhet emiatt. TV + SztárokOrigo25 éves korában öngyilkos lett a Britain's Got Talent sztárja, Jack Saundershttp://www.life.hu/sztarok/20190325-25-eves-koraban-ongyilkos-lett-a-britains-got-talent-sztarja-jack-saunders.htmlHoltan találtak a 25 éves brit táncosra, Jack Saundersre. TV + Sztárok--Tolvai Reni szexin bulizott a születésnapján: így táncolt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-tolvai-reni-szexin-bulizott-szuletesnapjan-igy-tancolt.htmlTolvai Reni nagyon dögösen vonaglott a születésnapján, szexi táncát a követőinek is megmutatta. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi meztelenül fürdőzött – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-bodi-sylvi-meztelenul-furdozott.htmlBódi Sylvi modell ruhátlanul fürdőzött, ezzel nagy örömet szerzett követőinek. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa is részt vesz az Ázsia Expressz következő évadábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-demcsak-zsuzsa-is-reszt-vesz-az-azsia-expressz-kovetkezo-evadaban.htmlDemcsák Zsuzsa is részt vesz az Ázsia Expressz következő évadában, azt egyelőre nem tudni, kivel. TV + SztárokOrigoEmilio erotikus klipet forgatott: felesége, Tina szeme láttára csókolgatott egy fehérneműbe bújt modellthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-emilio-erotikus-klipet-forgatott-felesege-tina-szeme-lattara-csokolgatott-egy-fehernemube-bujt.htmlPikáns klipet forgatott Emilio: felesége szeme láttára csókolt meg egy lenge öltözetben lévő modellt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.