Sztárgyerekek, akik nagyon hasonlítanak az édesanyjukra: Reese Witherspoon le sem tagadhatná a lányát

Forrás: Elle, Getty Images -
Kaia Gerber Ava Phillippe Lily-Rose Depp Vanessa Paradis Mamie Gummer Reese Witherspoon Cindy Crawford Madonna Lourdes Leon Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetes, hogy a gyerek örökli a szülei vonásait, de a hasonlóság mértéke az alábbi sztárcsemeték és édesanyjuk között már-már döbbenetes. Ha egymás mellé rakjuk a hasonló korban készült képeiket, első pillantásra meg sem lehet mondani, hogy melyik a szülő és melyik a gyerek.

Reese Witherspoon és lánya, Ava Phillippe

Reese Witherspoon és lánya, Ava Phillippe Forrás: AFP

Reese Witherspoon legidősebb gyermeke, Ava már 19 éves: 1999. szeptember 9-én látta meg a napvilágot. A fiatal lány édesapja Ryan Phillippe, de olyan, mintha az ő génjeiből semmit nem örökölt volna Ava. A megszólalásig hasonlít ugyanis édesanyjára, már-már rémisztő, hogy mennyire.


Cindy Crawford és lánya, Kaia Gerber

Cindy Crawford és lánya, Kaia Gerber Forrás: VOGUE

A modell lánya még csak 17 éves, de máris világos, hogy örökölte édesanyja szépségét és tehetségét is, hiszen szintén modellként szeretne érvényesülni, és el is indult ezen az úton. Nem csoda, hogy szívesen alkalmazzák, hiszen elképesztő, mennyire hasonlít édesanyjára.


Vanessa Paradis és lánya, Lily-Rose Depp

Vanessa Paradis és lánya, Lily-Rose Depp Forrás: Elle, Getty Images

A 46 éves énekesnő és Johnny Depp közös lánya, Lily-Rose Depp édesapját könnyedén le tudná tagadni, anyjára viszont a megszólalásig hasonlít. A különleges szépségű lány színésznőként és modellként is kamatoztatja szüleitől örökölt tehetségét.


Meryl Streep és lánya, Mamie Gummer

Meryl Streep és lánya, Mamie Gummer Forrás: Getty Images

A legendás és a legtöbb Oscarra jelölt színésznő lánya sem esett messze a fájától, sem tehetségben, sem kinézetben. A 35 éves Mamie Gummer több sorozatban és filmben is látható volt már, és habár valószínűleg nem tör majd akkora babérokra, mint édesanyja, le sem tagadhatná a szüleit, de legfőképp Meryl Streepet.


Madonna és lánya, Lourdes Ciccone Leon

Madonna és lánya, Lourdes Ciccone Leon Forrás: Richard Corman, Instagram/Madonna

A még mindig polgárpukkasztó Madonna legidősebb gyermeke pontosan úgy néz ki, mint ő ennyi idősen. Persze egy kicsit erősebb sminket használt, de ha azt levonjuk a fotóból láthatjuk, hogy az azonosság elképesztő. Lourdes ráadásul a zeneiparban is bontogatja a szárnyait, a sikerhez pedig valószínűleg minden tehetsége és lehetősége megvan.

Brit sorozatban használták engedély nélkül a Gyöngyhajú lánythttp://www.life.hu/sztarok/20190325-brit-sorozatban-hasznaltak-engedely-nelkul-a-gyongyhaju-lanyt.htmlNem kértek engedélyt az Omega egyik nagy slágerének, a Gyöngyhajú lánynak a használatára egy brit sorozatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDobó Kata Andy Vajna elvesztéséről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-dobo-kata-andy-vajna-elveszteserol-beszelt.htmlElső rendezésén van túl Dobó Kata. A Kölcsönlakás közönségsikeréről beszélve a színésznő azt is elmondta, hogy meg tudta-e mutatni Andy Vajnának a kész filmet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiabálással indult újra Galambos Lajos perehttp://www.life.hu/sztarok/20190325-kiabalassal-indult-ujra-galambos-lajos-pere.htmlLagzi Lajcsi újraindult pere kisebb kiabálással kezdődött: feleségét védte a zenész. TV + Sztárok--ValóVilág: VV Vivi és VV Krisztián szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-valovilag-vv-vivi-es-vv-krisztian-szakitottak.htmlSzakított VV Vivi és VV Krisztián: csak néhány hónapig tartott a fellángolás. TV + SztárokOrigo25 éves korában öngyilkos lett a Britain's Got Talent sztárja, Jack Saundershttp://www.life.hu/sztarok/20190325-25-eves-koraban-ongyilkos-lett-a-britains-got-talent-sztarja-jack-saunders.htmlHoltan találtak a 25 éves brit táncosra, Jack Saundersre. TV + Sztárok--Tolvai Reni szexin bulizott a születésnapján: így táncolt – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-tolvai-reni-szexin-bulizott-szuletesnapjan-igy-tancolt.htmlTolvai Reni nagyon dögösen vonaglott a születésnapján, szexi táncát a követőinek is megmutatta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.