Brigitte Nielsen 55 évesen szeretne még egy gyereket szülni

Forrás: AFP/2009 Getty Images/Noel Vasquez -
Brigitte Nielsen szülés várandós gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő 54 évesen adott életet ötödik gyermekének, és most ismét szeretné bővíteni a családot. 

Brigitte Nielsen 54 évesen adott életet ötödik gyermekének, aki kislány lett. A színésznő a férjével, Mattia Dessivel egy évtizedig próbálkozott, hogy megfoganjon a kicsi, és így is kész csoda, hogy ennyi idősen életet tudott adni egy gyermeknek.

55 évesen szeretne még egy gyermeket szülni Brigitte Nielsen Forrás: AFP/2009 Getty Images/Noel Vasquez

A színésznő azonban most 55 évesen úgy döntött, szeretne még egy kisbabát, vagyis a fiatalabb férjét szeretné megajándékozni második közös gyermekükkel. Abban bíznak, hogy ezúttal kisfiú születik majd, már ha egyáltalán megfogan a baba – írja a Metro.

Rippel Feri és Tóth Vera kibékültek a tavalyi összeveszésük utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-rippel-feri-es-toth-vera-kibekultek-a-tavalyi-osszeveszesuk-utan.htmlRippel Feri és Tóth Vera a tavalyi Inspiráló Nők díjátadó gáláján zördültek össze. Úgy tűnik, mostanra rendezték a konfliktust. TV + SztárokOrigoMegvillantotta dekoltázsát Kylie Jenner – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-megvillantotta-dekoltazsat-kylie-jenner.htmlKylie Jenner ébredés után villantotta meg dekoltázsát rajongói legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Cseh Laci elgondolkodik a visszavonuláson, ha nem teljesít jólhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-cseh-laci-elgondolkodik-a-visszavonulason-ha-nem-teljesit-jol.htmlCseh Laci mindent megtesz azért, hogy jól teljesítsen, és a maximumot hozza ki magából, ám ha ez nem sikerül, elgondolkodik a visszavonuláson. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGömöri András Máté a rosszakaróiknak üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-gomori-andras-mate-rosszakaroinak-uzent.htmlPolyák Lilla és Gömöri András Máté szerelmében kevesen hittek, annál több rosszindulatú megjegyzést kapott a pár. Nem nekik lett igazuk, most a színész rosszakaróiknak üzent. TV + Sztárok--Kulcsár Edina a rajongóitól kért tanácsothttp://www.life.hu/sztarok/20190326-kulcsar-edina-rajongoitol-kert-tanacsot.htmlKulcsár Edina nem tudott dűlőre jutni egy kérdésben, ezért a követőihez fordult segítségért. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKoós János özvegye, Dékány Sarolta képtelen elfogadni férje halálát: nem találja egyedül a helyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-koos-janos-ozvegye-dekany-sarolta-keptelen-elfogadni-ferje-halalat-nem-talalja-egyedul-a-helyet.htmlKoós János nemrégiben hunyt el, felesége, Dékány Sarolta azonban képtelen elfogadni, hogy férje nincs többé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.