Király Linda elmondta: sok kemény dolgon ment keresztül

zene Király Linda koncert nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén beszélt élő adásban Király Linda. Az énekesnő elmondta, hogy Amerikában világsztárokkal írt dalokat, sőt arról is beszélt, hogy sok kemény dolgon ment keresztül. 

Tom Jones, Bob Sinclar – csak néhány név azok közül, akikkel Király Linda írt dalokat. Az énekesnő az utóbbi időben többet tartózkodott Budapesten, mint eddig.

Most a Mokka stábjának mesélt arról, milyen az élete. Mint mondta: egy élő koncert alkalmával igazán megismerhetik őt az emberek. "Teljesen más kép él rólam az emberekben, mint ami a valóság” – mondta Király Linda.

„Aki eljön egy élő koncertre, az megismer engem. Mert ott aztán szabad vagyok, vagyis igyekszem. Én lazább vagyok, emberszerető, ráadásul vannak történeteim. Nagyon sok kemény dolgon mentem keresztül, és ezeket akarom átadni” – mesélte Király Linda.

Dzsupin Ibolya, a Família Kft. Hajnalkája 20 év után ment hozzá párjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-dzsupin-ibolya-a-familia-kft-hajnalkaja-20-ev-utan-ment-hozza-parjahoz.htmlKi ne emlékezne a Família Kft. Hajnalkájára? A karaktert alakító színésznő, Dzsupin Ibolya kedden ünnepelte 67. születésnapját. Élő adásban azt is elárulta, hogy 20 év után ment hozzá párjához a megismerkedésük évfordulóján. TV + SztárokOrigoHorváth Éva otthon termeszti a növényekethttp://www.life.hu/sztarok/20190326-horvath-eva-otthon-termeszti-a-novenyeket.htmlHorváth Éva olyan dologgal foglalkozik most, amire előtte nem volt lehetősége: nagyon élvezi. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és Sáfrány Emese szexi táncot mutattak behttp://www.life.hu/sztarok/20190326-kollo-babett-es-safrany-emese-szexi-tancot-mutattak-be.htmlKöllő Babett új sorozatot indított, melyet egy applikáción keresztül lehet nyomon követni. Most épp Sáfrány Emesével találkozott, akivel egy szexi, fenékpacsizós táncot is bemutattak. TV + Sztárok--Innen kapta Majoros Hajnalka a Dundika becenevethttp://www.life.hu/sztarok/20190326-innen-kapta-majoros-hajni-a-dundika-becenevet.htmlMajka felesége, Hajnalka elárulta, honnan kapta a Dundika becenevet. TV + Sztárok--Gáspár Laci új stílussal próbálkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-gaspar-laci-uj-stilussal-probalkozik.htmlGáspár Laci fontos dolgot tudatott követőivel: hamarosan egy teljesen új stílussal jelentkezik. TV + SztárokOrigoBrigitte Nielsen 55 évesen szeretne még egy gyereket szülnihttp://www.life.hu/sztarok/20190326-brigitte-nielsen-55-evesen-szeretne-meg-egy-gyermeket-szulni.htmlA színésznő 54 évesen adott életet ötödik gyermekének, és most ismét szeretné bővíteni a családot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.