Koós János özvegye, Dékány Sarolta képtelen elfogadni férje halálát: nem találja egyedül a helyét

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Dékány Sarolta halál Koós János gyász fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János nemrégiben hunyt el, felesége, Dékány Sarolta azonban képtelen elfogadni, hogy férje nincs többé.

48 év házasság után meg kell tanulnia egyedül élni Koós János özvegyének, Dékány Saroltának. Bár gyerekei és barátai támogatják, mégsem találja egyedül a helyét, nem tudja, mivel foglalja el magát otthonában.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

„Szerencsére sokan támogatnak feldolgozni a feldolgozhatatlant. Mindenben számíthatok a barátaimra, ismerőseimre, de nehéz itthon egyedül. Egyszerűen nincs mivel elfoglalnom magam” – mesélte a Ripostnak Sarolta.

Kihasználják Koós János halálát: nem tisztelik az elhunyt művész emlékét

Visszaélnek Koós János nevével, és olyan levelet terjesztenek az interneten, amelyet nem a művész írt.

Radics Giginek beszólt egy követője a közösségi oldalán: így védte meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-radics-giginek-beszolt-egy-kovetoje-a-kozossegi-oldalan-igy-vedte-meg-magat.htmlRadics Gigi közösségi oldalán Rihanna egyik dalával örvendeztette meg követőit. Volt, akinek tetszett....TV + SztárokOrigoSztárgyerekek, akik nagyon hasonlítanak az édesanyjukra: Reese Witherspoon le sem tagadhatná a lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-sztargyerekek-akik-nagyon-hasonlitanak-edesanyjukra-reese-witherspoon.htmlTermészetes, hogy a gyerek örökli a szülei vonásait, de a hasonlóság mértéke az alábbi sztárcsemeték és édesanyjuk között már-már döbbenetes. Ha egymás mellé rakjuk a hasonló korban készült képeiket, első pillantásra meg sem lehet mondani, hogy melyik a szülő és melyik a gyerek. TV + SztárokOrigoKerékpárral üldözött egy pónit Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-kerekparral-uldozott-egy-ponit-arnold-schwarzenegger.htmlÚgy tűnik, Arnold Schwarzenegger még egy póni számára is képes edzéstervet összeállítani. Legalábbis erről tanúskodik az a videó, amelyen kerékpárral üldöz egy lovat. TV + Sztárok--Pintér Tibort zaklatta egy nő: a felesége akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190325-pinter-tibort-zaklatta-egy-no-a-felesege-akart-lenni.htmlPintér Tibor felesége akart lenni egyik rajongója. A vállalkozó szellemű nő még a Nemzeti Lovas Színház igazgatóját is felkereste. TV + Sztárok--Jennifer Lopez szerint a 33 év alatti pasik hasznavehetetlenekhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-jennifer-lopez-szerint-a-33-ev-alatti-pasik-hasznavehetetlenek.htmlMeglepő kijelentést tett Jennifer Lopez egy 2018-as videóban. TV + Sztárok--Diana és Károly herceg sírt, amikor aláírták a válási papírokathttp://www.life.hu/sztarok/20190325-diana-es-karoly-herceg-sirt-amikor-alairtak-a-valasi-papirokat.htmlA korábbi híresztelésekkel ellentétben Diana és Károly békében vált el egymástól – állítja a királyi család egyik életrajzírója. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.