Kulcsár Edina a rajongóitól kért tanácsot

tanács mosógép Kulcsár Edina szárítógépek segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nem tudott dűlőre jutni egy kérdésben, ezért a követőihez fordult segítségért. 

Kulcsár Edina sokszor osztja meg tapasztalatait rajongóival a közösségi oldalakon, de most ő kérte ki a nála gyakorlottabbak tanácsát. Nem tud ugyanis egy kérdésben dönteni, ezért a rajongóihoz fordult, hogy segítsenek, méghozzá abban, hogy jó-e a szárítógép.

Kulcsár Edina segítséget kért követőitől Fotó: Szabó Gábor/Origo

Nagyon hálás lennék, ha megírnátok, hogy nektek milyen tapasztalatotok van”

Lagzi Lajcsi rosszul lett a tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-lagzi-lajcsi-rosszul-lett-a-targyalasan.htmlLagzi Lajcsi pere halasztások és bíróváltás után indult el újra, de már az első tárgyaláson probléma adódott: rosszul lett a zenész. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBaukó Éva gyerekre és családra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-bauko-eva-gyerekre-es-csaladra-vagyik.htmlBaukó Éva családra és kisbabára vágyik, nagyon szeretné, ha végre találna egy férfit, akivel révbe érhet.TV + SztárokOrigoKoós János özvegye, Dékány Sarolta képtelen elfogadni férje halálát: nem találja egyedül a helyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-koos-janos-ozvegye-dekany-sarolta-keptelen-elfogadni-ferje-halalat-nem-talalja-egyedul-a-helyet.htmlKoós János néhány nappal ezelőtt hunyt el, felesége Dékány Sarolta azonban képtelen elfogadni, hogy férje nincs többé...TV + Sztárok--Radics Giginek beszólt egy követője a közösségi oldalán: így védte meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-radics-giginek-beszolt-egy-kovetoje-a-kozossegi-oldalan-igy-vedte-meg-magat.htmlRadics Gigi közösségi oldalán Rihanna egyik dalával örvendeztette meg követőit. Volt, akinek tetszett....TV + SztárokOrigoDiana és Károly herceg sírt, amikor aláírták a válási papírokathttp://www.life.hu/sztarok/20190325-diana-es-karoly-herceg-sirt-amikor-alairtak-a-valasi-papirokat.htmlA korábbi híresztelésekkel ellentétben Diana és Károly békében vált el egymástól – állítja a királyi család egyik életrajzírója. TV + Sztárok--Elton John meglepő gyűjteményre tett szert, mióta nem iszik alkoholthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-elton-john-meglepo-gyujtemenyre-tett-szert-miota-nem-iszik-alkoholt.html1990 óta nem iszik alkoholt Sir Elton John. A zenész a bulik helyett tárgyakat kezdett gyűjteni. Most azt is elárulta, mik tartoznak a legnagyobb szenvedélyei közé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.