Megszólalt az egyik esküdt, aki jelen volt Michael Jackson perénél

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan -
Michael Jackson bűnös esküdtszék Wade Robson esküdt Macaulay Culkin pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Leaving Neverland című dokumentumfilm óta számos ember szólal fel Michael Jackson mellett és ellen. Most az egyik volt esküdt jelentkezett, aki jelen volt azon a tárgyaláson, amelyen Wade Robson és Macaulay Culkin tanúskodott a pop királya mellett. 

Nemrégiben jelent meg a Leaving Neverland című dokumentumfilm, amelyben Wade Robson és James Safechuck mesélnek arról, hogy molesztálta őket gyerekkorukban Michael Jackson. Most az ügy kapcsán megszólalt a 93 éves Eleanor Cook is, aki esküdtként volt jelen azon a tárgyaláson, ahol Wade Robson és Macaulay Culkin Jackson mellett tanúskodtak.

Cook azt mondta: ő már akkor sem hitt a két fiúnak. Biztos volt benne, hogy Jackson bűnös. Egy másik esküdttel úgy vélték, Jackson bizonyára megtette azt, amivel vádolják. „De tudtuk, hogy senki véleményét nem változtathatjuk meg” – mesélte Eleanor Cook.

Megszólalt az esküdt, aki jelen volt a tárgyaláson Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan

A The Sun szerint azért sem hitt nekik a nő, mert olyan gyerekekről volt szó, akik Michael Jackson mellett nőttek fel. Azt mondta: szerinte börtönbe kellett volna küldeni. Ugyanakkor úgy érzi, bizonyára azért tette ezeket Jacko, mert neki sem volt egészséges gyerekkora.

„Egész szívemben és lelkemben éreztem, hogy bűnös. Mindig is tudtam. Imádkoztam a történtek miatt” – mondta az asszony.

Dzsupin Ibolya, a Família Kft. Hajnalkája 20 év után ment hozzá párjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-dzsupin-ibolya-a-familia-kft-hajnalkaja-20-ev-utan-ment-hozza-parjahoz.htmlKi ne emlékezne a Família Kft. Hajnalkájára? A karaktert alakító színésznő, Dzsupin Ibolya kedden ünnepelte 67. születésnapját. Élő adásban azt is elárulta, hogy 20 év után ment hozzá párjához a megismerkedésük évfordulóján. TV + SztárokOrigoHorváth Éva otthon termeszti a növényekethttp://www.life.hu/sztarok/20190326-horvath-eva-otthon-termeszti-a-novenyeket.htmlHorváth Éva olyan dologgal foglalkozik most, amire előtte nem volt lehetősége: nagyon élvezi. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és Sáfrány Emese szexi táncot mutattak behttp://www.life.hu/sztarok/20190326-kollo-babett-es-safrany-emese-szexi-tancot-mutattak-be.htmlKöllő Babett új sorozatot indított, melyet egy applikáción keresztül lehet nyomon követni. Most épp Sáfrány Emesével találkozott, akivel egy szexi, fenékpacsizós táncot is bemutattak. TV + Sztárok--Innen kapta Majoros Hajnalka a Dundika becenevethttp://www.life.hu/sztarok/20190326-innen-kapta-majoros-hajni-a-dundika-becenevet.htmlMajka felesége, Hajnalka elárulta, honnan kapta a Dundika becenevet. TV + Sztárok--Gáspár Laci új stílussal próbálkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-gaspar-laci-uj-stilussal-probalkozik.htmlGáspár Laci fontos dolgot tudatott követőivel: hamarosan egy teljesen új stílussal jelentkezik. TV + SztárokOrigoBrigitte Nielsen 55 évesen szeretne még egy gyereket szülnihttp://www.life.hu/sztarok/20190326-brigitte-nielsen-55-evesen-szeretne-meg-egy-gyermeket-szulni.htmlA színésznő 54 évesen adott életet ötödik gyermekének, és most ismét szeretné bővíteni a családot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.