Nicki Minaj kölni koncertje botrányba fulladt

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hubert Boesl -
Nicki Minaj koncert rapper Köln botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kölnben adott koncertet Nicki Minaj, ám a lelkes visszataps elmaradt. A rapper késett, rövid koncertet adott, de a színpadon sem erőltette meg magát.

Úgy tűnik, unja a koncerteket Nicki Minaj. Azután, hogy a bordeux-i fellépést közvetlenül a koncert előtt lemondta, Kölnben sem erőltette meg magát.

Nicki Minaj nem vitte túlzásba Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hubert Boesl

A Bors cikke szerint mindössze 60 perces show-val akarta megörvendeztetni a közönséget. Az egyik rajongó szerint késve, fél 10-kor lépett a színpadra, ám ez nem volt elég. „Úgy nézett ki, mint egy felfújt mókus. Alig énekelt, állandóan lement a színpadról, videobejátszásokkal próbáltak szórakoztatni bennünket” – mondta a rajongó, így visszataps helyett kifütyülték a rappert.

Horváth Éva otthon termeszti a növényekethttp://www.life.hu/sztarok/20190326-horvath-eva-otthon-termeszti-a-novenyeket.htmlHorváth Éva olyan dologgal foglalkozik most, amire előtte nem volt lehetősége: nagyon élvezi. TV + SztárokOrigoGáspár Laci új stílussal próbálkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-gaspar-laci-uj-stilussal-probalkozik.htmlGáspár Laci fontos dolgot tudatott követőivel: hamarosan egy teljesen új stílussal jelentkezik. TV + SztárokOrigoBrigitte Nielsen 55 évesen szeretne még egy gyereket szülnihttp://www.life.hu/sztarok/20190326-brigitte-nielsen-55-evesen-szeretne-meg-egy-gyermeket-szulni.htmlA színésznő 54 évesen adott életet ötödik gyermekének, és most ismét szeretné bővíteni a családot. TV + Sztárok--Freddie Mercury hasonmását látták egy Paul McCartney koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-freddie-mercury-hasonmasat-lattak-egy-paul-mccartney-koncerten.htmlA Bohém rapszódia című film lázban tartotta a világot. Freddie Mercuryért és a Queen zenekarért a fél világ rajong. Így nem véletlen, hogy amikor Chilében a Paul McCartney koncerten megjelent a hasonmása, megőrült a közönség. TV + Sztárok--Marsi Anikót tolószékkel tolták be a TV2 stúdiójábahttp://www.life.hu/sztarok/20190326-marsi-anikot-toloszekkel-toltak-be-a-tv2-studiojaba.htmlMarsi Anikó combcsonttörése ellenére is dolgozni akart. Tolószékben vitték be a Tények stúdiójába. Kiderült: ha akar, bent is alhat a stúdióban. TV + Sztárok--Döntenek arról, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa házi őrizetbe kerülhet-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190326-dontenek-arrol-hogy-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-hazi-orizetbe-kerulhet-e.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosának sorsáról döntenek: lehet, hogy kijöhet a börtönből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.