Radics Giginek beszólt egy követője a közösségi oldalán: így védte meg magát

követő beszólás Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi közösségi oldalán Rihanna egyik dalával örvendeztette meg követőit. Volt, akinek tetszett és volt, akinek nem...

Radics Gigi Rihanna dalát énekli legújabb videójában, amelyet a közösségi oldalára töltött fel. Követői nagy része imádta az előadást, ám volt, akinek szemet szúrt, ahogy Gigi énekel és közben grimaszol.

„Szerintem ha egy énekiskolába Gigi így kezdene ájudozni, görcsösen rángatózni, eltorzult arcal a levegőért kapkodni, vagy hívnák a mentőket, vagy kivágnák az énekiskolából” – folytatta kommentjét egy hozzászóló, aki ehhez a poszthoz korábban egy hosszú üzenetben fejtette ki, miért nem kedveli az énekesnőt.

Gigi bár ritkán áll ki magáért egy hozzászólóval szemben, ezúttal kivételt tett és megvédte magát:

„... nincs bajom azzal ha valaki nem szereti,ahogy énekelek,ahogy "grimaszolok" éneklés közben! Belőlem így jön ki. De a levelei hosszúsága igencsak arra utalnak, hogy nagyon unatkozhat otthon!!! Tanuljon meg a jó dolgoknak örülni és nem másokat butának nevezni ismeretlenül csak azért mert úgy véli igaza van.”

Világsztárral futott össze Radics Gigi: fotó is készült róla

Radics Gigi hetek óta az Amerikai Egyesült Államokban van, hogy ott építse a karrierjét. A minap Los Angelesben igazi világsztárokkal is összefutott, friss fotóin például Pharrell Williamsszel és Chris Tucker humoristával pózol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.