Milliós ajándékokat kapott a születésnapjára Csősz Bogi

Forrás: Instagram -
luxus ajándék Csősz Bogi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi hatalmas bulival ünnepelte a 35. születésnapját, és persze nem hétköznapi ajándékokat kapott. Luxustermékekkel halmozták el őt a barátai.

Isztambul felkapott negyedében, sógornője szórakozóhelyén ünnepelte 35. születésnapját Csősz Bogi. Barátaik és török hírességek vettek részt a buliban, amelyet Bogi férje titokban szervezett. Milliós ajándékokat kapott a színésznő.

Csősz Bogi sokmilliós ajándékokat kapott Forrás: Instagram

Luxus- és dizájnerruhákat, -cipőket és -ékszereket kaptam tőlük.

Borsnak

Kandász Andi egy barlangban szexelt férjével: rajtakapták őket (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190327-kandasz-andi-egy-barlangban-szexelt-ferjevel-rajtakaptak-oket.htmlA túrázástól megfáradtan pihent le Kandász Andi és férje egy barlangban, és mivel senki nem volt ott, nem türtőztették magukat, egymásnak estek. Egy egész turistacsoport tanúja volt a légyottjuknak. TV + SztárokAFPMichelle Wild, vagyis Vad Kati egy kisfilmben szerepel: egy pornós asszisztensét alakítjahttp://www.life.hu/sztarok/20190327-michelle-wild-vagyis-vad-kati-egy-kisfilmben-szerepel-egy-pornos-asszisztenset-alakitja.htmlRégóta nem él a nyilvánosság előtt Michelle Wild, de most ismét kilép a rivaldafénybe egy film kedvéért, amelyben egy pornóproducer asszisztensét alakítja. TV + Sztárok--Ázsia Expressz 2: Gáspár Zsoltnak kedvenc báránya, Bécike fog hiányozni a legjobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-azsia-expressz-2-gaspar-zsoltnak-kedvenc-baranya-becike-fog-hianyozni-a-legjobban.htmlGáspár Zsolt is az Ázsia Expressz 2 versenyzője lesz, aki elárulta, mi fog neki hiányozni a legjobban, amíg távol lesz.TV + SztárokOrigoGázórát kapott ajándékba Galambos Lajos: vérig sértettékhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-gazorat-kapott-ajandekba-galambos-lajos-verig-sertettek.html30 milliós áram-, víz- és gázlopással vádolják Galambos Lajost. Mint megírtuk az ügy folyamatban van, újra megkezdődtek a bírósági tárgyalások is. Rajongói próbálnak poént csinálni az ügyből, ám a mulatós zenész vérig sértődött...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTess Holliday édesanyját lelőtték, az evésben talált megnyugvásthttp://www.life.hu/sztarok/20190326-tess-holliday-edesanyjat-lelottek-az-evesben-talalt-megnyugvast.htmlSokan imádják, de sokan támadják is Tess Holliday plus size modellt. Nemrégiben elmesélte: gyermekkori traumák sorozata vezetett oda, hogy az evésben találjon megnyugvást. TV + SztárokOrigoJustin Bieber bejelentette, hogy egy időre visszavonul a zenéléstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190326-justin-bieber-bejelentette-hogy-egy-idore-visszavonul-a-zenelestol.htmlMegdöbbentő bejelentést tett közösségi oldalán Justin Bieber. A 25 éves énekes úgy döntött, hogy visszavonul. Valószínűleg nem örökre, de mint írta: mélyen gyökerező problémákat kell megoldania. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.