Orosz Barbara cica háziállat macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara elárulta, hogyan változtatta meg az életét a macskája, Stella.

Orosz Barbara a FEM3 vendége volt, ahol elmesélte, hogy valójában soha nem szerette igazán a macskákat, sokkal inkább kutyás volt. Egyszer azonban álmában megjelent egy vörös cica. Végül magához vett egy olyan állatot, amelynek a szeme pontosan úgy néz ki, mint amilyet az álmaiban látott.

Stella fantasztikusan intelligens, engem teljesen elbűvölt, levett a lábamról, és totál megváltoztatta az életemet. Nagyon sokat fejlődtem a felelősségvállalás terén, de a mindennapokban is rengeteget tanít arról, hogy mennyire kell tisztelni a másik lénynek a határait, legyen az állat vagy ember."

Survivor Alexandrára vetett szemet Colin Farrellhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-survivor-alexandrara-vetett-szemet-colin-farrell.htmlA Survivor egykori játékosa, Alexandra elárulta, ő volt az egyik táncos a Dumbo című filmben. Állítólag szépségén még Colin Farrell szeme is megakadt. TV + SztárokOrigoEgy órára rács mögé zárták Berki Krisztiánt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-egy-orara-racs-moge-zartak-berki-krisztiant.htmlÉrdekes élményben volt része Berki Krisztiánnak: egy órára rács mögé zárták. TV + SztárokOrigoAdrienne Koleszár, a legszexibb rendőrnő megmutatta tetoválásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190327-adrienne-koleszar-a-legszexibb-rendorno-megmutatta-tetovalasat.htmlA Németországban élő, magyar származású rendőrnő, Adrienne Koleszár nemcsak a bűn elleni küzdelemben állja meg a helyét, hanem influenszerként is. Legutóbbi szexi fotóján még tetoválását is megmutatta. TV + Sztárok--MC Hawer szerint nem lesz könnyű Curtisnek a teljes gyógyuláshttp://www.life.hu/sztarok/20190327-mc-hawer-szerint-nem-lesz-konnyu-curtisnek-a-teljes-gyogyulas.htmlMC Hawer véleményezte Curtis elvonóját: szerinte nem lesz egyszerű megtartania a tisztaságát. TV + SztárokOrigoBedrogozta és meglopta a férfiakat Cardi Bhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-bedrogozva-lopott-meg-ferfiakat-cardi-b.htmlCardi B videóban mesélt a követőinek a sötét múltjáról: férfiakat drogozott be és rabolt ki. TV + Sztárok--Michelle Wild, vagyis Vad Kati egy kisfilmben szerepel: egy pornós asszisztensét alakítjahttp://www.life.hu/sztarok/20190327-michelle-wild-vagyis-vad-kati-egy-kisfilmben-szerepel-egy-pornos-asszisztenset-alakitja.htmlRégóta nem él a nyilvánosság előtt Michelle Wild, de most ismét kilép a rivaldafénybe egy film kedvéért, amelyben egy pornóproducer asszisztensét alakítja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.