ByeAlex megvédte az X-Faktorból kilépő Radics Gigit

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor védelem komment mentor ByeAlex Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját karrierjére szeretne koncentrálni Radics Gigi, aki a következő szériában már nem lesz az X-Faktor mentora. Úgy tűnik, ez nem tetszett a kommentelőknek, ByeAlex vette védelmébe az énekesnőt. 

"Látom, hogy tegnap közleményben megjelent, Radics Gigi már biztosan nem vállal szerepet az X-Faktorban. Olvasom a sok negatív, őt gyűlölő és minősítő kommenteket .... és bevallom, zavar" – kezdi Insta-storyba feltöltött bejegyzését ByeAlex, Radics Gigi egykori mentortársa. Az énekesnő ugyanis a következő évadtól nem lesz az X-Faktor mentora, saját karrierjére szeretne koncentrálni.

"Az az alázat és zeneszeretet, ami benne van, a sok őt szapuló szakmai okosban sosem volt és sosem lesz meg. Büszke vagyok rá, mert ő soha nem bánt másokat, csak csendben megy és dolgozik" – folytatta ByeAlex. Azt is tudatta a rajongókkal, hogy Radics Gigi a forgatás szüneteit is arra használta fel, hogy az öltözőben vagy a mosdóban gyakoroljon, énekeljen.

"Én imádtam a vele töltött két évet, sose feledem! Gigi rám bármiben számíthatsz bármikor, bárhol!" – zárta sorait ByeAlex.

ByeAlex megvédte az X-Faktorból kilépő Radics Gigit Forrás: Instagram/byealexittvan

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.