Kiakadt a férje Weisz Fannira: be is zárta egy szobába

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
Hajmásy Péter szoba Weisz Fanni bezárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és férje az Instagramon tartottak jelórát a követőiknek, a beszélgetés közben azonban összekülönböztek. Hajmásy Péter kivágtatott a szobából, és rázárta az ajtót a siket modellre.

Weisz Fanni hosszú ideje tart hetente jelórát a követőinek, a legutóbbi videóba a férjét is bevonta, hiszen éppen Lisszabonban pihentek. Arról beszélgettek, hogy mi legyen a következő napi program, Fanni pedig elárulta szíve vágyát: vásárolni szeretne. Csakhogy amíg a férje finom zöldségeket és gyümölcsöket vett volna, Fanni inkább ruhákat és ékszereket szeretett volna beszerezni, ezen akadt ki Péter. Kiviharzott a szobából, és rázárta a feleségére az ajtót. Mindez persze csak eljátszott felháborodás volt, de nagyon hitelesen adták elő.

Kisbabája született VV Veronikánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-kisbabaja-szuletett-vv-veronikanak.htmlVV Veronika bejelentette: kisbabája született. TV + SztárokOrigoJessie J meztelenül pózol egy férfival a fürdőszobájában, aki nem Channing Tatumhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-jessie-j-meztelenul-pozol-egy-ferfival-a-furdoszobajaban-aki-nem-channing-tatum.htmlJessie J Instagram-oldalán mutatta meg „titkos szeretőjét" a követőinek: meztelenül pózolt vele. TV + Sztárok--Osvárt Andrea elárulta, miért szakítottak olasz szerelmével, Robertóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-osvart-andrea-elarulta-miert-szakitottak-olasz-szerelmevel-robertoval.htmlOsvárt Andrea és Roberto sok év után szakítottak, most a színésznő elmondta, mi is volt pontosan a baj a kapcsolatukkal. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegőrülnek a férfiak Sebestyén Ági szexi fotójáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190329-megorulnek-a-ferfiak-sebestyen-agi-szexi-fotojaert.htmlNem fogta magát vissza közösségi oldalán Sebestyén Ági: szexi dekoltázst villantott. TV + SztárokOrigoA követővásárlásról nyilatkozott Viszkok Fruzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190329-a-kovetovasarlasrol-nyilatkozott-viszkok-fruzsi.htmlViszkok Fruzsi, az ország egyik legismertebb social media sztárja exkluzív interjút adott a Life.hu-nak Los Angelesben. Bár Fruzsi ritkán nyilatkozik, most kivételt tett, ugyanis lapunk mellett Magyarországról ő is részt vehetett a Kids' Choice-díjátadón. A nagyszabású esemény mellett természetesen szóba jött a magyar influenszerek helyzete, a vásárolt követők, valamint a social media szereplőinek megítélése is. TV + SztárokOrigoRadics Gigi távozása után ők lehetnek esélyesek az X-Faktor mentoránakhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-radics-gigi-helyett-ok-lehetnek-eselyesek-az-xfaktor-mentoranak.htmlRadics Gigi helyett új női mentort kell keresnie az RTL Klubnak: ők lehetnek az esélyesek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.