Megszólalt egy szemtanú Lovasi András balesetéről

Forrás: Mandiemese.Hu -
szemtanú baleset Lovasi András rendőrautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kiscsillag frontembere, Lovasi András is részese volt annak a balesetnek, amelyben két személyautó és egy rendőrautó ütközött össze Budapesten.

A balesetről a zenész koncertszervezője, Balassa János nyilatkozott:
"A hír igaz, Lovasi András volt a szerdai baleset egyik résztvevője. Sajnálja a történteket, és jobbulást kíván a sérült rendőröknek. Nem volt semmilyen szer hatása alatt, és a helyszínen végigvárta a rendőri intézkedést. Szerencsétlen az időzítés, ugyanis András nem tud most nyilatkozni, hiszen a csütörtöki, Vígszínházban tartandó lemezbemutató koncertjére készül."


A Blikknek egy szemtanú számolt be a történtekről:
"Magát a balesetet nem láttuk, akkor vettük észre, hogy mi történt, amikor már kint voltak a mentők, a rendőrök és a tűzoltók. A fehér autóban három idősebb ember utazott, nekik nem lett bajuk, telefonálgattak. A terepjáróban egy nagyon jól öltözött férfi ült, aki egyfolytában idegesen telefonált, de úgy tűnt, neki sincs semmi baja. A fehér Audiból úgy kellett kiszabadítani a férfit, aki nyakmerevítőt kapott. Nagyon sok rendőr volt ott, és sokáig vizsgálódtak is."

Az ütközés során a két rendőr megsérült, az autó vezetőjének három foga kitört, és a kulcscsontja is többszörösen eltört. A mellette ülő rendőrnő könnyebb sérüléseket szenvedett.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.