Radics Gigi távozása után ők lehetnek esélyesek az X-Faktor mentorának

Forrás: RTL Klub -
Tóth Gabi X-Faktor mentor Radics Gigi Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi helyett új női mentort kell keresnie az RTL Klubnak: ők lehetnek az esélyesek.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Radics Gigi idén már nem erősíti az X-Faktor mentorcsapatát. Nemes, de sok munkával járó feladatnak tartja, ami miatt a saját pályáját kellett háttérbe szorítania, mostantól pedig inkább a karrierjére koncentrálna. Arról egyelőre nincs hír, hogy ki fogja őt váltani a székben, de találgatások természetesen már vannak.

Radics Gigi már nem lesz mentor Forrás: RTL Klub

A Blikk szerint az sem kizárt, hogy egy már tapasztalt nőt kérnek fel ismét a feladatra, vagyis nem lenne meglepő, ha mondjuk Tóth Gabi ülne vissza újra a mentorok közé.
Rajta kívül az extravagáns, szókimondó Pásztor Anna is esélyes lehet, aki már volt tehetségkutató zsűrije. De Csobot Adél vagy Tóth Andi is jó választásnak tűnne a feladatra, ahogy Tóth Vera, vagy éppen Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője is.

Megszólalt egy szamtanú Lovasi András balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-megszolalt-egy-szamtanu-lovasi-andras-baleseterol.htmlA Kiscsillag frontembere, Lovasi András is részese volt annak a balesetnek, amiben két személyautó és egy rendőrautó ütközött össze Budapesten.TV + Sztárok--Szakított Puskás Peti és Eke Angélahttp://www.life.hu/sztarok/20190329-szakitott-puskas-peti-es-eke-angela.htmlAz énekes a közösségi oldalán jelentette be, hogy különválnak útjaik.TV + Sztárok--Steiner Kristóf reagált: pornóoldalon kötött ki egy filmjelenet, amiben szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190328-steiner-kristof-reagalt-pornooldalon-kotott-ki-egy-filmjelenet-amiben-szerepelt.htmlNemzetközi díjakat nyert kisfilmben szerepelt Steiner Kristóf, ám a film egy jelenete pornóoldalon kötött ki. A hírre közösségi oldalán és élő adásban is reagált a vegán blogger. TV + Sztárok--Magyarországról kérdeztük a világ legkövetettebb sztártiniit a Kids' Choice díjátadójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-magyarorszagrol-kerdeztuk-a-vilag-legkovetettebb-sztartiniit-a-kids-choice-dijatadojan-los.htmlA világ legkövetettebb fiataljait a Kids' Choice díjátadó szőnyegén Los Angelesben egy kis tesztnek vetettük alá, megkérdeztük tőlük, hol van Magyarország. Fülöp-szigeteki, brazil és amerikai internetes sztárok válaszoltak a Life.hu-nak. Az internet világsztárjai azt is elárulták, mit tennének, ha egyszer csak leállna a közösségi média. TV + SztárokOrigoKids’ Choice Awards 2019: ezeket a tiniket több millióan követik a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-kids-choice-awards-2019-ezeket-a-tiniket-tobb-millioan-kovetik-a-kozossegi-oldalakon.htmlA már több mint 30 éves Kids' Choice díjátadó a világsztárok mellett felvonultatta narancssárga szőnyegén a világ legkövetettebb influencereit is. Brazíliától a Fülöp-szigeteken át öt olyan fiatalt faggattunk, akiket összesen több mint három magyarországnyi ember követ az Instagramon. A Life.hu-nak elárulták, szerintük mi a sikerük titka, amiért 30 milliónál is több ember figyeli a mindennapjaikat a közösségi médiában. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla elhagyta a pénztárcáját az irataival együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190328-megyeri-csilla-elhagyta-a-penztarcajat-az-irataival-egyutt.htmlMegyeri Csilla nehéz napokat él át: elhagyta a pénztárcáját az irataival együtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.