Curtis őszinte vallomása: így vannak most Majkával

Majka viszony Curtis kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis szeretné, ha minden a régi lenne közte és Majka között, de nem tagadja, nem tudja elfelejteni azt, amit tavaly augusztusban a barátja tett.

Curtis a Magneoton Spotlight adásában beszélt arról, hogyan élte meg az elmúlt fél év történéseit, és milyen a viszonya most Majkával.

„Az elején nagyon megsértve és elárulva éreztem magam, ami abban a formában meg is maradt. Nálam ez nem fér bele, hogy egy barát, aki rólad mindent tud – ugyanígy én is a Petiről – elmond a nagyvilágnak valamit. Aztán ez a sértettség az idő múlásával csillapodik. Visszacsinálni már nem lehet ezt a sztorit, el kell engedni. Sok minden rossz volt, rajtam nem segített az a szituáció, hanem még inkább levitt a pokolba. Emellett volt a tévéműsor, amit csináltam, a fellépések, és ennek az egyvelege elég erős volt. Emellett már a párommal sem volt annyira rózsás a kapcsolatom, de nyilván az én hibámból. Mindenkit ez mozgat, hogy lesz-e újra Majka–Curtis vagy Curtis–Majka produkció, dal, klip, koncert. Beszélünk, de semmilyen a viszonyunk. Az a baj, hogy a szoros barátság után, amiben mi voltunk, az, hogy beszélünk, az olyan semmilyen. Egyébként tök korrekt, érdeklődik, hogy vagyok éppen, hogy mennek a dolgok” – mesélte őszintén a rapper.

Ezért érvénytelenítette 4 nap után a házasságát Nicolas Cagehttp://www.life.hu/sztarok/20190330-ezert-akar-valni-4-nap-hazassag-utan-nicolas-cage.htmlNicolas Cage negyedik házassága is zátonyra futott, méghozzá nagyon hamar: négy nap után akar válni, most az is kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--Harry herceg kiakadt amiatt, hogy az alkalmazottai gúnynevet adtak feleségének, Meghannekhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-harry-herceg-kiakadt-amiatt-hogy-az-alkalmazottai-gunynevet-adtak-felesegenek-meghannak.htmlHarry herceg érthető módon nagyon kiakadt amiatt, hogy az alkalmazottai a feleségét, Meghan Markle-t gúnyolják. TV + Sztárok--Négy napig bujkált Növényi Norberthttp://www.life.hu/sztarok/20190330-negy-napig-bujkalt-novenyi-norbert.htmlAz egykori olimpikon tizenévesen úgy gondolta, világgá megy. Ígéretét tettre is váltotta, négy napig rejtőzködött a családja elől. TV + Sztárok--Baukó Éva ismét nyilatkozott Talmácsi Gáborrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190330-bauko-eva-ismet-nyilatkozott-talmacsi-gaborrol.htmlBaukó Éva tegnap tálalt ki kamerák előtt Talmácsi Gáborral való kapcsolatáról és a szexuális életükről. A műsor után pedig a Borsnak is nyilatkozott. TV + Sztárok--Eltemették a Prodigy frontemberét, Keith Flintethttp://www.life.hu/sztarok/20190330-eltemettek-a-prodigy-frontemberet-keith-flintet.htmlEltemették a Prodigy frontemberét: rengetegen búcsúztak az énekestől. TV + Sztárok--Őrület, hogy miért perelték be ezeket a sztárokat: Beyoncét és Kim Kardashiant is bíróság elé citáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-orulet-hogy-miert-pereltek-be-ezeket-a-sztarokat-beyoncet-es-kim-kardashian.htmlA legtöbb ember irigyli a sztárok fényűző életmódját és végtelen pénzét. Ugyan utóbbi sok problémára megoldást jelenthet, mindentől nem menti meg őket, ahogy a reflektorfényben leélt életnek sem csak pozitív hozadéka van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi lista, amelyen összeszedtük, milyen őrült dolgok miatt pereltek már be hírességeket. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.