Eltemették a Prodigy frontemberét, Keith Flintet

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jack Taylor -
fotó temetés Prodigy Keith Flint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltemették a Prodigy frontemberét: rengetegen búcsúztak az énekestől. 

A Prodigy frontembere, Keith Flint 2019. március 4-én hunyt el, öngyilkos lett. A végső búcsújára március 29-én került sor. Temetésén rengeteg rajongó jelent meg, a család és a barátok mellett.

Eltemették a Prodigy frontemberét Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jack Taylor

Essexben búcsúztatták el az énekest, bár a szertartást csak a közeli hozzátartozók láthatták, nagyon sokan mentek el a templomhoz, ahonnan utolsó útjára kísérték a zenészt.

Rengeteg rajongó gyűlt össze a temetésen Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Joe Maher
Lovasi András korábban is balesetezett autójával: elsodorta egy rendőr lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20190330-lovasi-andras-korabban-is-balesetezett-autojaval-elsodorta-egy-rendor-lanyat.htmlLovasi András nem először okozott balesetet: korábban elsodorta egy rendőr lányát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÚjra képernyőn Bálint Antónia és Rába Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190329-ujra-kepernyon-balint-antonia-es-raba-timea.htmlÉvekkel ezelőtt visszavonult a közszerepléstől Bálint Antónia műsorvezető. Most azonban a barátnőjével, Rába Tímea modellel együtt részt vett a Pénzt vagy éveket! című műsorban. TV + Sztárok--Így érzi magát combcsonttörése után Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-igy-erzi-magat-combcsonttorese-utan-marsi-aniko.htmlMarsi Anikó a kamerák előtt árulta el, hogy érzi magát a combtörése után. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoŐrület, hogy miért perelték be ezeket a sztárokat: Beyoncét és Kim Kardashiant is bíróság elé citáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-orulet-hogy-miert-pereltek-be-ezeket-a-sztarokat-beyoncet-es-kim-kardashian.htmlA legtöbb ember irigyli a sztárok fényűző életmódját és végtelen pénzét. Ugyan utóbbi sok problémára megoldást jelenthet, mindentől nem menti meg őket, ahogy a reflektorfényben leélt életnek sem csak pozitív hozadéka van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi lista, amelyen összeszedtük, milyen őrült dolgok miatt pereltek már be hírességeket. TV + SztárokThinkstockHernádi Judit A legjobb dolgokon bőgni kell című vígjátékban tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20190329-hernadi-hudit-a-legjobb-dolgokon-bogni-kell-cimu-vigjatekban-ter-vissza.htmlGrosan Cristina első nagyjátékfilmjében, A legjobb dolgokon bőgni kell című vígjátékban tér vissza Hernádi Judit. TV + Sztárok--Tragédiájáról vallott a legendás magyar tévés, Czigány Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-tragediajarol-vallott-a-legendas-magyar-teves-czigany-gyorgy.htmlSzemélyes tragédiáiról vallott a Ki nyer ma? egykori házigazdája, Czigány György. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.