Újra nyoma veszett Moldován Katalin színésznőnek

Forrás: Police.hu -
színésznő eltűnt Moldován Katalin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra nyoma veszett Moldován Katalin színésznőnek.

Januárban írtunk róla, hogy nyoma veszett Moldován Katalinnak. A 16 esztendős színésznőt végül két hónap keresés után sikerül megtalálni, szerencsére nem történt baja. Most viszont a Blikk azt írja, a látássérült tinédzser újra megszökött a gyermekotthonból. Kikapcsolta a mobiltelefonját, és a közösségi oldalakról is törölte magát.

Borzalmas volt ez a két hónap, amíg mit sem tudtunk róla. Leginkább attól féltünk, hogy valami baja esett, hiszen teljesen elvesztette a látását időközben. Nagy kő esett le a szívünkről, amikor meglett, akkor pedig végképp megkönnyebbültünk, amikor kiderült, egy haja szála sem görbült. Most sajnos minden kezdődik elölről" – mondta el egy aggódó ismerőse.

Moldován Katalint újra keresik Forrás: Police.hu

A lap szerint a fiatal színésznő alig egy éve tudta meg, hogy hamarosan elveszíti a szeme világát. Ezután Romániából Magyarországra jött, hogy a Vakok Intézetében tanulja meg a Braille-írást. Összebarátkozott néhány fiatallal, az egyik vak fiúval egy ideig egy párt alkottak. Decemberben szakítottak egymással, Katalin ez után szökött el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.