szakállas nő házasság párkapcsolat szerelem Little Bear Schwarz szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hitte, neki nem jár a boldogság, most mégis férjhez ment Little Bear Schwarz, akit csak a szakállas nőként ismer a fél világ. Egy keresztény–sátánista szertartáson mondták ki a boldogító igent. 

„Ilyen, amikor egy keresztény hozzámegy egy sátánistához” – írja Instagram-posztjában Little Bear Schwarz, akit csak szakállas nőként ismer a világ. Joggal gondolhatjuk, hogy kapcsolatuk ékes bizonyítéka annak, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The “What happens when a Christian marries a Satanist” angle of our union, understandably, was a bit of a Hot Topic for a while. I get why. Sadly, even if in name only, aligning myself with The Church comes with being ever vigilant and accountable for not doing the bang up job of derailing civil rights they’ve done. (That said, Tobias thinks Leftbook’s constant harrowing insistence of “you don’t get to decide you’re one of the good ones!!!!” veers into bullying and abuse, and tbh? I’m inclined to agree.) It’s part of why I work to be so vocal about social justice. Lead by example, don’t rest on my laurels. But in terms of “how does that work???” If you’d heard (or if you were there, you did) Pastor Gabe’s (of my church, Sanctuary) blessing, Tarkus from The Satanic Temple’s blessing, or our Officiant Zac’s secular-bUt-somehow-still-very-sacred ceremony (whose sources of wise quotes were Yung Pueblo and Biggie Smalls), you’d see how congruent and similar they are in their spirituality-transcending poignance. But furthermore, consider this: Interfaith Weddings Are A Tradition In My Family. My German-born grandfather, Kurt Schwarz, married my Ashkenazi Jewish grandmother, Celia Cooper, *right* after WWII. My German/Jewish father married my Sicilian-Rom Catholic mother. HER sister married HIS brother (it’s not incest, read it again slowly). My dad’s OTHER brother married a Guatemalan catholic woman while in the peace corps. Etc. Love regardless of - not despite or because of - religion is a bedrock of my bloodline. Maybe I’m making my ancestors proud. So what happens when a Christian marries a Satanist? My money’s on, “They Live Happily Ever After.” (Photos by Vincent Capizzi.) ♥️ #wedding #justmarried #interfaith #interfaithwedding #interfaithmarriage #christian #christianity #wedding #marriage #satanism #satanictemple

(@thisislittlebear) által megosztott bejegyzés,

„A múltban volt pár sikertelen kapcsolatom, úgyhogy eléggé padlón voltam” – mesélte a nő a Metrónak.

„Aggódtam, hogy soha nem találok olyan férfit, aki nem csak a szakállat látja bennem” – folytatta. Little Bearnél még 14 évesen policisztás petefészek-szindrómát diagnosztizáltak, ami nem csak a termékenységére volt hatással. A testsúlya is rohamosan gyarapodni kezdett, és a szőrzete is növekedésnek indult, így a mellkasán és az arcán is dús, férfias szőrzet keletkezett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mr & Mrs Bradick 2.24.19 Photo by Norm Bowler

(@thisislittlebear) által megosztott bejegyzés,

Szerelmével, Tobias Bradickkel az interneten ismerkedtek meg, egy év párkapcsolat után kérte meg a kezét a férfi és nemrégiben mondták ki a boldogító igent egy keresztény–sátánista szertartáson. Azt is elárulták, hogy nyitottak más emberek társaságára is, hiszen nem érzik úgy, hogy csak egyetlen emberbe lehetnek szerelmesek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.