Hosszú Katinka a válásáról nyilatkozott: így érzi most magát

Forrás: copyright by TSH photo/Tsh Photo -
válás Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka ritkán beszél a válásáról, most azonban mégis kivételt tett.

Hosszú Katinka és Shane Tusup válását két hónappal ezelőtt mondta ki a bíróság. A két sztár azóta külön utakon jár: míg az exférj golfozói karrierjét építi Amerikában, addig az úszónő a medencében brillírozik. Többnyire jókedvűnek és magabiztosnak tűnik, amit most ő maga is megerősített. A Nemzeti Sportnak adott interjújában elárulta, valóban felszabadultnak érzi magát.

Hogy kimondták végre a válást, az sokat segít: a múlt immár nem húz vissza. Nemrég jöttem rá, hogy maximalista vagyok. (...) Folyton csak azt éreztem, mit lehetne másként, mit lehetne jobban, de most, hogy tudatosult bennem, az vagyok, valamelyest könnyebb lett sok minden. Tudatosan is keresem a boldog pillanatokat, tudja, azt, amikor a mellkasunkban érezzük a boldogságot.”

Hosszú Katinka a válása után jól érzi magát a bőrében Forrás: copyright by TSH photo/Tsh Photo
Bemutatkozott a Forma-1-ben Michael Schumacher fia, Mickhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-bemutatkozott-a-forma1ben-michael-schumacher-fia-mick.htmlBemutatkozott a Forma-1-ben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick, aki kedden a múlt hétvégi Bahreini Nagydíj helyszínén tesztelte a Ferrari idei versenyautóját. TV + Sztárok--Demi Rose Mawby mellei majdnem kibuggyantak feszes ruhájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-demi-rose-mawby-mellei-majdnem-kibuggyantak-feszes-ruhajabol.htmlSzereti megmutatni formás alakját Demi Rose Mawby. Legutóbbi szettjéből majdnem kibuggyantak a keblei. TV + Sztárok--Berki Mazsi tűsarkúval tapossa Berki Krisztián arcát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-berki-mazsi-tusarkuval-tapossa-berki-krisztian-arcat.htmlNagyon pikáns fotót tett közzé Berki Mazsi: tűsarkúval tapossa Berki arcát. TV + Sztárok--Cicciolina beperli volt férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190402-cicciolina-beperli-volt-ferjet.htmlCicciolinának nagyon elege lett volt férjéből, ezért úgy döntött, beperli. TV + Sztárok--Sejtelmes poszt: kibékült VV Vivi és VV Krisztián?http://www.life.hu/sztarok/20190402-sejtelmes-poszt-kibekult-vv-vivi-es-vv-krisztian.htmlÉrdekes posztot tett közzé VV Vivi, aki nemrégiben szakított születendő gyermeke apjával, VV Krisztiánnal. Lehet, hogy a baba miatt kibékültek? TV + SztárokOrigoFluor Tomi közös képeket osztott meg kedvesével, Mesivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-fluor-tomi-kozos-kepeket-osztott-meg-kedvesevel-mesivel.htmlEgy ideje nem láthatott egyetlen lányt sem a nyilvánosság Fluor Tomi oldalán. Ám kiderült: újra párkapcsolatban él. Egy régi barátjában, Mesiben találta meg a szerelmet legújabb klipjének forgatásakor. Most közös képeket is mutattak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.