Lerajzolta Köllő Babettet Aldo Dolcetti, a Juventus pályaedzője

Forrás: Polyak Attila/Origo -
rajz Aldo Dolcetti Köllő Babett Juventus kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiállítása nyílik Aldo Dolcettinek, a Juventus pályaedzőjének, aki remekül rajzol: még Köllő Babettről is készített portrét.

Kevesen tudják, hogy remekül rajzol a Juventus pályaedzője. Aldo Dolcettinek most kiállítása is nyílik a rajzaiból Torinóban. Van ennek a hírnek magyar vonatkozása is: az egyik képen Köllő Babett is megjelenik. Kiderült, hogy a két híresség még akkor ismerkedett meg egymással, amikor Dolcetti a Honvédnál edzősködött és hamar összebarátkoztak.

Aldóval régen, egy Bonyhád–Honvéd-kupameccs alkalmával találkoztam először, amikor még a kispestieknél edzősködött. Én Bonyhádon születtem, és az anyukám készített vele interjút. (...) Azt eddig is tudtam, hogy Aldo nagyon szépen rajzol, viszont csak nemrégiben hallottam, hogy kiállítása lesz, és a művek közül az egyik a rólam készült kép” – mesélte Babett a Blikknek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@kollobabett ...Bp

aldo dolcetti (@a_dolcetti) által megosztott bejegyzés,

Kiss Ramóna és Dallos Bogi lesz az idei Fonogram-díjátadó háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20190402-kiss-ramona-es-dallos-bogi-lesz-az-idei-fonogram-dijatado-haziasszonya.htmlDallos Bogi és Kiss Ramóna lesz az idei Fonogram-díjátadó háziasszonya. TV + Sztárok--Cicciolina beperli volt férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190402-cicciolina-beperli-volt-ferjet.htmlCicciolinának nagyon elege lett volt férjéből, ezért úgy döntött, bepereli. TV + Sztárok--Árpa Attila lakásán drogot kerestek a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-arpa-attila-lakasan-drogot-kerestek-a-rendorok.htmlÁrpa Attila baráti pókerpartiját rendőrök szakították félbe: házkutatást tartottak a színésznél, drogot kerestek. TV + Sztárok--Felfüggesztettet kapott a modell, aki a liftben rugdosta meg a kiskutyáját http://www.life.hu/sztarok/20190401-felfuggesztettet-kapott-a-modell-aki-a-liftben-rugdosta-meg-kiskutyajat.htmlFelfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság Keevonna Wilsont, aki egy liftben rugdosta meg a kiskutyáját. TV + SztárokOrigoAz öt leggazdagabb gyereksztár: Miley Cyrustól az Olsen ikrekighttp://www.life.hu/sztarok/20190401-az-ot-leggazdagabb-gyereksztar-miley-cyrustol-az-olsen-ikrekig.htmlAnyagilag nagyon kifizetődő már fiatalon elindítani a karriert, ugyanakkor láthattuk, hogy a gyereksztárok közül nagyon sokak élete teljesen kisiklott. Ez sem törvényszerű azonban, hiszen gondoljunk csak Miley Cyrusra vagy Selena Gomezre: ők is a leggazdagabb hírességek között vannak, fiatalon kezdték, és habár nem volt mindig fáklyásmenet az életük, sikerült még idejében a kezükbe venniük a gyeplőt. Íme, a leggazdagabb gyereksztárok. TV + SztárokOrigoAnna Kurnyikova bikiniben rázza – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-anna-kurnyikova-bikiniben-razza.htmlAnna Kurnyikova a közösségi oldalán mutatta meg, hogy vékonyabb, mint szülés előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.