Reagált Kóbor János arra, hogy egy énekes őt utánozta a lengyel Sztárban Sztárban

Fotó: Mudra László - Origo -
Gyöngyhajú lány lengyel Kóbor János Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János elárulta, örült annak, hogy valaki őt imitálta nemrég a lengyel Sztárban Sztár című műsorban.

Mint ahogyan arról a Life.hu beszámolt, a lengyel Sztárban Sztárban Kóbor János bőrébe bújt az egyik helyi énekes és előadta a Gyöngyhajú lány című dalt. Ezen apropóból a TV2 most kifaggatta az Omega frontemberét arról, hogyan is fogadta a feldolgozást. Elárulta, tetszett neki az előadás és örülnek annak, hogy még Lengyelországban is ennyien ismerik őket.

Rengeteg lengyel rajongók van, rögtön át is küldték nekünk a videót. Jópofa volt, ebben semmi rossz érzése nincs az embernek. Ez egy megerősítés, hogy volt értelme megcsinálni. Amikor először láttam, azt gondoltam, nagyon élethű. Nekem egyébként az a sor tetszik, hogy 'Az embereknek fájt a sörét'” – nevette el magát az énekes.

Berki Mazsi tűsarkúval tapossa Berki Krisztián arcát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-berki-mazsi-tusarkuval-tapossa-berki-krisztian-arcat.htmlNagyon pikáns fotót tett közzé Berki Mazsi: tűsarkúval tapossa Berki arcát. TV + Sztárok--Pár nap múlva átköltözik a Frogmore-házba Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190402-par-nap-mulva-atkoltozik-a-frogmore-hazba-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlEljött az idő: napokon belül átköltözhet új otthonába Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Férjhez ment a szakállas nő, Little Bear Schwarzhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-ferjhez-ment-a-szakallas-no-little-bear-schwarz.htmlAzt hitte, neki nem jár a boldogság, most mégis férjhez ment Little Bear Schwarz, akit csak a szakállas nőként ismer a fél világ. Egy keresztény–sátánista szertartáson mondták ki a boldogító igent. TV + Sztárok--Így néz ki ma Huncutka, azaz Alisan Porterhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-igy-nez-ki-ma-huncutka-azaz-alisan-porter.htmlGöndör hajáról és aranyos arcáról ismerte meg a fél világ Huncutkát, azaz Alisan Portert. Mára gyönyörű nővé és kétgyermekes anyává érett, jelenleg inkább énekesnőként tekint magára. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila lakásán drogot kerestek a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-arpa-attila-lakasan-drogot-kerestek-a-rendorok.htmlÁrpa Attila baráti pókerpartiját rendőrök szakították félbe: házkutatást tartottak a színésznél, drogot kerestek. TV + Sztárok--Fluor Tomi közös képeket osztott meg kedvesével, Mesivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-fluor-tomi-kozos-kepeket-osztott-meg-kedvesevel-mesivel.htmlEgy ideje nem láthatott egyetlen lányt sem a nyilvánosság Fluor Tomi oldalán. Ám kiderült: újra párkapcsolatban él. Egy régi barátjában, Mesiben találta meg a szerelmet legújabb klipjének forgatásakor. Most közös képeket is mutattak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.