Palvin Barbi visszatért a közösségi oldalakra – fotó

Palvin Barbi munka Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban nem adott magáról életjelet Palvin Barbi, de már visszatért. Ezért tűnt el a modell.

Palvin Barbi hosszabb szünetet tartott, legalábbis nála ez a néhány nap annak számít. Majdnem egy hete nem posztolt friss képet Instagram-oldalára, ami elég szokatlan volt tőle, de már mindenki megnyugodhat, ugyanis Barbi visszatért. Természetesen nem ok nélkül volt inaktív a közösségi oldalakon, és nem is pihenéssel telt ez a néhány napja, hanem sok utazással és munkával. „Az elmúlt hetekben sokat dolgoztam és utaztam, ezért nem volt időm posztolni a közösségi oldalakra, de már visszatértem” – írta friss fotójához a modell.

Radics Gigi fenekének külön Instagram-oldala vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-radics-gigi-fenekenek-kulon-instagramoldala-van.htmlRadics Gigi feneke rajongótábort épít: külön Instagram-oldalt készítettek a tesrésznek. TV + SztárokOrigoAmbrus Attilának sokba került, hogy elvették a jogosítványát: 1 milliónál tarthttp://www.life.hu/sztarok/20190403-ambrus-attilanak-sokba-kerult-hogy-elvettek-a-jogositvanyat-1-millional-tart.htmlAmbrus Attilától ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát, ami azon kívül, hogy nagyon megnehezítette az életét, nagyon meg is rövidítette a celebet: már 1 milliót bukott rajta. TV + Sztárok--Kimenőt kapott Szinetár Dóra és Makranczi Zalán: így romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-kimenot-kapott-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-igy-romantikaztak.htmlSzinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán a Duna-parton romantikáztak. TV + SztárokOrigoPápai Joci és Curtis milliókat nyertek a Pénzt vagy éveket! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-papai-joci-es-curtis-milliokat-nyertek-a-penzt-vagy-eveket-cimu-musorban.htmlCurtis és Pápai Joci párosa eleinte nem tűnt nyerőnek a Pénzt vagy éveket! című műsorban, de végül sikerült több millió forintot bezsebelniük. TV + SztárokOrigoVéget ért az Exatlon Hungary forgatása: Palik László hazatérhet családjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-veget-ert-az-exatlon-hungary-forgatasa-palik-laszlo-hazaterhet-csaladjahoz.htmlMaratoni forgatáson van túl Palik László, pontosan 99 napot töltött távol a családjától, de most hazatérhet. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi a gyászáról osztott meg szívszorító történetethttp://www.life.hu/sztarok/20190402-bodi-sylvi-gyaszarol-osztott-meg-szivszorito-tortenetet.htmlTragikus pillanatokat élt át Mikronéziában Bódi Sylvi. A modell és influenszer szomszédságában élő asszony hónapokig küzdött a rákkal, míg végül teste már nem bírta tovább. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.