Törőcsik Mari egészségére a férje halála nyomta rá a bélyegét

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál Törőcsik Mari egészség Maár Gyula férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari fogadott unokája, Járai Máté nyilatkozott nagymamája állapotáról. Elárulta, hogy a színművésznő majd' belehalt férje halálába, ez nyomhatta rá a bélyegét az egészségére is.

Törőcsik Mari a Kossuth Nagydíja után nem sokkal került ismét kórházba, de szerencsére azóta már ismét a velemi otthonában pihen és tele van tervekkel. Fogadott unokája elárulta, nincs különösebb betegsége a színművésznek, de a férje halála rányomta a bélyegét az egészségére. Közte és Maár Gyula között óriási volt a szerelem és a tisztelet.

Törőcsik Mari és férje között hatalmas volt a szerelem Forrás: MTI/Zih Zsolt
Bódi Sylvi a gyászáról osztott meg szívszorító történetethttp://www.life.hu/sztarok/20190402-bodi-sylvi-gyaszarol-osztott-meg-szivszorito-tortenetet.htmlTragikus pillanatokat élt át Mikronéziában Bódi Sylvi. A modell és influenszer szomszédságában élő asszony hónapokig küzdött a rákkal, míg végül teste már nem bírta tovább. TV + Sztárok--Hosszú Katinka a válásáról nyilatkozott: így érzi most magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190402-hosszu-katinka-a-valasrol-nyilatkozott.htmlHosszú Katinka ritkán beszél a válásáról, most azonban mégis kivételt tett. TV + Sztárok--Reagált Kóbor János arra, hogy egy énekes őt utánozta a lengyel Sztárban Sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-reagalt-kobor-janos-arra-hogy-egy-enekes-ot-utanozta-a-lengyel-sztarban-sztarban.htmlKóbor János elárulta, örült annak, hogy valaki őt imitálta nemrég a lengyel Sztárban Sztár című műsorban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoPár nap múlva átköltözik a Frogmore-házba Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190402-par-nap-mulva-atkoltozik-a-frogmore-hazba-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlEljött az idő: napokon belül átköltözhet új otthonába Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Így néz ki ma Huncutka, azaz Alisan Porterhttp://www.life.hu/sztarok/20190402-igy-nez-ki-ma-huncutka-azaz-alisan-porter.htmlGöndör hajáról és aranyos arcáról ismerte meg a fél világ Huncutkát, azaz Alisan Portert. Mára gyönyörű nővé és kétgyermekes anyává érett, jelenleg inkább énekesnőként tekint magára. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna és Dallos Bogi lesz az idei Fonogram-díj-átadó háziasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20190402-kiss-ramona-es-dallos-bogi-lesz-az-idei-fonogram-dijatado-haziasszonya.htmlDallos Bogi és Kiss Ramóna lesz az idei Fonogram-díj-átadó háziasszonya. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.