Egyelőre nem adták ki Pásztor Anna zaklatójának holttestét a családnak

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
öngyilkos holttest temetés öngyilkosság zaklató Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja lett öngyilkos a börtönben Pásztor Anna zaklatója, de a holttestet még mindig nem kapta meg a család.

Több mint egy hónapja lett öngyilkos a börtönben Pásztor Anna zaklatója. A férfi korábban sokáig bombázta üzenetekkel az énekesnőt, majd egy koncertre úgy sikerült bejutnia, hogy kést rejtett a cipőjébe. A tárgyalás során kiderült, hogy a bíróság a zaklatás helyett már emberölés előkészületével vádolta P. Jozefet, aki ezt nem tudta feldolgozni, és végzett magával.

A férfi családját megrázta a tragédia, a szülők szeretnék, ha a fiuk a szülővárosában, Dunaszerdahelyen nyugodna. A holttestre azonban egyelőre várniuk kell, és a rokonok most azon dolgoznak, hogy összespórolják a pénzt annak elszállítására.

Még nem tudták eltemetni Pásztor Anna zaklatóját Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ismerősök egyébként továbbra is állítják, P. Jozef soha nem akarta bántani az énekesnőt.

Igaz, hogy Jozef öngyilkos lett, de ha nincs ez a felhajtás, és hazaengedik, még mindig élne. Nem akart ártani Annának, sosem bántotta volna, nem értjük, miért félt tőle ennyire..." – nyilatkozta egy ismerős a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.