Sophia Vegas, a világ legvékonyabb derekú nője szülés utáni fotójával sokkol

vékony fotó Sophia Vegas derék szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sophia Vegas, a világ legvékonyabb derekú nője megmutatta, hogyan néz ki hét héttel a szülés után: kiakadtak a rajongói. 

A német valóságshow-sztár, Sophia Vegas a világ legvékonyabb derekú nője lett, miután eltávolíttatta négy bordáját. A hatalmas mellű celeb tavaly jelentette be várandósságát, kislányának, aki az Amanda Jaqueline Charlier nevet kapta, februárban adott életet.

Hét héttel később Sophia pedig azt mutatta meg, hogyan néz ki a szülés után, ezzel pedig kiakasztotta rajongóit. A vékony nőn ugyanis nyoma sincs annak, hogy világra hozott volna egy gyermeket.

Állítása szerint a szülés után mindössze két kilótól kellett megszabadulnia, hogy úgy nézzen ki, mint a várandósság előtt.

A rajongók nem örülnek a nő fotóinak egyrészt azért, mert lehetetlen nyomást helyez ezzel a hétköznapi anyákra, másrészt pedig azért kritizálták, mert szerintük nem az alakja kellene, hogy az első legyen néhány héttel azután, hogy megszületett az első gyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.