Stohl András vezeti a TV2 új műsorát, A Bankot

TV2 műsorvezető A Bank (vetélkedő) Stohl András visszatérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bank című műsorral tér vissza a képernyőre Stohl András.

Húsvét után egy nappal, április 23-án Tilla és Majka műsorvezetésével visszatér a Bezár a bazár!, valamint szintén ezen a napon debütál a csatorna legújabb, hazai fejlesztésű kvízshow-ja, A Bank is, Stohl Andrással – számolt be róla közleményében a TV2.

A műsorban két páros játszik, akik lehetnek szerelmesek, családtagok, barátok, de akár régi jó szomszédok is. A legfontosabb, hogy jól ismerjék egymást, illetve kölcsönös legyen a bizalom köztük.

Stohl András már alig várja, hogy a nézők is megismerjék az új műsort.

A Bank egy rendkívül izgalmas és pörgős formátum, nagyértékű trezorokkal, sokszínű játékosokkal, akik között például olyanok is vannak, akik azért jöttek el, mert a válásukra gyűjtenek. Tudásalapú, de a kérdések megválaszolásához nem feltétlenül szükséges klasszikus lexikális tudás. Inkább széles körű tájékozottság, nyitottság, rálátás kell, sok minden kikövetkeztethető jó logikával. Nagyon vicces, szórakoztató játék, szuper kérdésekkel, amelyeket egy-egy forgatás után többször teszteltem a környezetemben is. Nagyon szeretem, bízom benne, hogy a nézők tetszését is elnyeri” – árulta el a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.