Ashley Graham bugyit villantott az utcán

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
bugyi plus size modell Ashley Graham villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utcán villantotta meg a bugyiját Ashley Graham.

Ashley Graham az utcán került kényelmetlen helyzetbe. A plus size modell egy sárga, trükkös szabású darabba bújt, és az egyik lépésnél olyannyira felcsúszott a ruhája, hogy láttatni engedte a bugyiját. Persze a lesifotósok is résen voltak, a kínos pillanatról készült képet azonnal meg is osztották a Twitteren.

Elismerte bűnösségét a Született feleségek sztárja, Felicity Huffmanhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-elismerte-bunosseget-a-szuletett-felesegek-sztarja-felicity-huffman.htmlBűnösnek vallotta magát Felicity Huffman: a színésznő lefizette az egyik egyetemet, hogy a lányát felvegyék az intézménybe. TV + Sztárok--Ilyés Jenifer új kihívás elé néz, és Pintér Tibornak is adna egy esélythttp://www.life.hu/sztarok/20190409-ilyes-jenifer-uj-kihivas-ele-nez-es-pinter-tibornak-is-adna-egy-eselyt.htmlAz egyik szépségverseny tanácsadója lett Ilyés Jenifer. Úgy tűnik, Pintér Tibor is elindulna a megmérettetésen. TV + Sztárok--Mága Zoltán és zenekara meghódította Kanadáthttp://www.life.hu/sztarok/20190409-maga-zoltan-es-zenekara-meghoditotta-kanadat.htmlMága Zoltánt és zenekarát hatalmas tapsvihar fogadta Torontóban. TV + Sztárok--Kiderült, ki válthatja Radics Gigit az X-Faktor zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-kiderult-ki-valthatja-radics-gigit-az-xfaktor-zsurijeben.htmlAzt már tudni lehet, hogy Radics Gigi nem ül majd az X-Faktor következő szériájának zsűrijében. Ám az egyelőre még kérdés, hogy ki foglalja el a helyét. Ám árulkodó jelek már vannak. TV + SztárokOrigoPalotás Petra és Kasuba L. Szilárd 10 év után szerepelnek ismét együtt a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-palotas-petra-es-kasuba-l-szilard-10-ev-utan-szerepelnek-ismet-egyutt-a-kepernyon.htmlHosszú évekig vezetett közös műsort Palotás Petra és Kasuba L. Szilárd, de már régóta nem láthatók a képernyőn. Most visszatérnek. TV + SztárokOrigoAda az ágyból posztolt fotót: így pihen a vőlegényévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-ada-az-agybol-posztolt-fotot-igy-pihen-a-volegenyevel.htmlAda megmutatta követőinek, hogyan telik egy reggelük a vőlegényével: az ágyban hemperegnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.