Elismerte bűnösségét a Született feleségek sztárja, Felicity Huffman

Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix -
Született feleségek egyetem csalás Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bűnösnek vallotta magát Felicity Huffman: a színésznő lefizette az egyik egyetemet, hogy a lányát felvegyék az intézménybe.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy közel 50 embert, köztük a Született feleségek sztárját, Felicity Huffmant azzal vádolják Amerikában, hogy nagyobb összeget fizettek a népszerű egyetemeknek azért, hogy felvegyék a gyerekeiket.

Felicity Huffman elismerte bűnösségét Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

Már javában zajlik a tárgyalás, ahol a Rolling Stones magazin értesülése szerint a színésznő bűnösnek vallotta magát.

Nagyon szégyellem, hogy fájdalmat okoztam a lányomnak, a családomnak, a barátaimnak, a kollégáimnak és az oktatásban dolgozóknak. Szeretnék bocsánatot kérni tőlük, és különösen azoktól a diákoktól, akik keményen dolgoznak nap mint nap az egyetemen, és azoktól a szülőktől, akik hatalmas áldozatot hoznak azért, hogy támogassák gyermekeiket.”

Ha bebizonyosodik a színésznő bűnössége, 6 és 21 hónap közötti börtönbüntetést kaphat.

Egyre valószínűbb, hogy Cinthya Dictator és Molnár Tamás egy párt alkotnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-egyre-valoszinubb-hogy-cinthya-dictator-es-molnar-tamas-egy-part-alkotnak.htmlEgyre biztosabb, hogy Cinthya Dictator nem szingli többé: Molnár Tamás a szerencsés pasi. TV + SztárokOrigoTóth Vera megvette élete első farmernadrágját - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-toth-vera-megvette-elete-elso-farmernadragjat.htmlTóth Vera nagy boldogságáról számolt be: felvette első farmernadrágját. TV + Sztárok--Kiderült, ki válthatja Radics Gigit az X-Faktor zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-kiderult-ki-valthatja-radics-gigit-az-xfaktor-zsurijeben.htmlAzt már tudni lehet, hogy Radics Gigi nem ül majd az X-Faktor következő szériájának zsűrijében. Ám az egyelőre még kérdés, hogy ki foglalja el a helyét. Ám árulkodó jelek már vannak. TV + SztárokOrigoAda az ágyból posztolt fotót: így pihen a vőlegényévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-ada-az-agybol-posztolt-fotot-igy-pihen-a-volegenyevel.htmlAda megmutatta követőinek, hogy telik egy reggeljük vőlegényével: az ágyban hemperegnek. TV + SztárokOrigoOszter Alexandra balatoni nyaralása meztelenkedéssel ért végethttp://www.life.hu/sztarok/20190409-oszter-alexandra-balatoni-nyaralasa-meztelenkedessel-ert-veget.htmlOszter Alexandra egy balatoni nyaralása során meztelenül találta magát az út közepén: elmesélte, mi is történt. TV + Sztárok--Rengeteg pénzt kap Madonna az eurovíziós fellépéséért http://www.life.hu/sztarok/20190409-rengeteg-penzt-kap-madonna-az-eurovizios-dalfesztivalos-fellepeseert.htmlMadonna két dalért rengeteg pénzt kap majd az Eurovíziós Dalfesztiválon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.