Így érzi most magát Mészöly Kálmán

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
betegség Mészöly Géza Mészöly Kálmán kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészöly Kálmán fia elárulta, édesapja már jól érzi magát.

Tavaly januárban került kórházba Mészöly Kálmán. Először agyvérzésre gyanakodtak az orvosok, majd kiderült, hogy bakteriális tüdőgyulladása van. Később húgyúti fertőzést kapott, és a gyomrával is gond volt. Szerencsére ezek után sikerült talpra állnia, és egyre jobban érzi magát. Fia, Géza a Blikknek elárulta, hamarosan a konditeremben erősödhet az édesapja.

Apunak vasszervezete van. Visszatért az étvágya, sőt, már van egy kis súlyfeleslege is, amit le lehetne dolgozni. A kisfröccsöket hanyagolja, mivel átállt a málnaszörpözésre: családi eseményeken jókat nevetünk, hogy most már többnyire azzal koccintunk. Egyre kevésbé hiányzik neki az alkohol. (...) Itt a jó idő, úgyhogy most már ténylegesen ki kell mozdulnia. Az orvosai is azt tanácsolják neki, hogy mozogjon. A család tulajdonában lévő edzőteremben minden megvan, amire szüksége lehet, még a gyógytornász is felajánlotta, hogy eljön segíteni neki. Csak végre rá kellene szánnia magát.”

Mészöly Kálmán egyre jobban érzi magát Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.