Ilyés Jenifer új kihívás elé néz, és Pintér Tibornak is adna egy esélyt

fashion week szépségverseny Pintér Tibor szépség test Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik szépségverseny tanácsadója lett Ilyés Jenifer. Úgy tűnik, Pintér Tibor is elindulna a megmérettetésen.

„Sziasztok! Ezúton hivatalosan is bejelentem, hogy én leszek 2019 legimpozánsabb szépségversenyének tanácsadója” – írt közösségi oldalán Ilyés Jenifer. Rajongói nagyon örülnek a hírnek, különösen kedvese, Pintér Tibor. Úgy tűnik, Tenya is szeretne elindulni a versenyen.

„Azt szeretném megkérdezni, hogy fiúk is jelentkezhetnek-e? Hátha lenne egy kis protekcióm” – kommentelte a poszthoz Tenya.

„Kedves Tibor! Ön miatt megrendezzük a férfiszépségversenyt is! Ha gondolja közbenjárhatok egy jobb helyezés miatt! De vannak bizonyos teljesítési feltételek! Privátban szívesen tájékoztatom, hogy milyen előírásoknak kell megfelelni” – írta a pikáns választ Jenifer.

Kiderült, ki válthatja Radics Gigit az X-Faktor zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-kiderult-ki-valthatja-radics-gigit-az-xfaktor-zsurijeben.htmlAzt már tudni lehet, hogy Radics Gigi nem ül majd az X-Faktor következő szériájának zsűrijében. Ám az egyelőre még kérdés, hogy ki foglalja el a helyét. Ám árulkodó jelek már vannak. TV + SztárokOrigoTóth Vera megvette élete első farmernadrágját - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-toth-vera-megvette-elete-elso-farmernadragjat.htmlTóth Vera nagy boldogságáról számolt be: felvette első farmernadrágját. TV + Sztárok--Így búcsúzott el szerelmétől Hódi Pamela – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-igy-bucsuzott-el-szerelmetol-hodi-pamela.htmlAz Ázsia Expressz forgatása miatt Hódi Pamelának egy időre el kellett köszönnie szerelmétől, Bencétől. TV + SztárokOrigoSellőként lebeg a vízen Köböl Anita – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-sellokent-lebeg-a-vizen-kobol-anita.htmlFürdőruhában mutatta meg magát Köböl Anita. TV + SztárokOrigoPalotás Petra és Kasuba L. Szilárd 10 év után szerepelnek ismét együtt a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-palotas-petra-es-kasuba-l-szilard-10-ev-utan-szerepelnek-ismet-egyutt-a-kepernyon.htmlHosszú évekig vezetett közös műsort Palotás Petra és Kasuba L. Szilárd, de már régóta nem láthatók a képernyőn. Most visszatérnek. TV + SztárokOrigoMilliókat kért egy rajongó a Korda házaspártólhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-milliokat-kert-egy-rajongo-a-korda-hazaspartol.htmlBalázs Klári elárulta, néha furcsa megkereséseket kapnak a rajongóktól. Egyszer valaki például amiatt írt nekik, hogy kérjen tőlük 6 millió forintot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.