Majka elmondta: lemállott a festék a Fonogram-díjáról

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
harag díj Majka zsűri Fonogram-díj Krúbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kaptak Majkáék Fonogram-díjat, helyettük a frissen felfedezett Krúbi vihette haza a szobrot. Majka közösségi oldalán ment neki a zsűri döntésének. Bejegyzésében azt is elárulta, hogy az előző Fonogram-díjáról már hazafelé lejött a festék. 

Ahogy mi is megírtuk: Majka közösségi oldalán fakadt ki, amiért Füttyös című számukra nem kapták meg a Fonogram-díjat.

A rapper egy hosszú bejegyzésben írta le véleményét a zsűri döntéséről. Korábban már kaptak Fonogram-díjat, amelyet a közönség ítélt meg nekik. Ennek kapcsán is tett egy kis megjegyzést a zsűri felé.

„Igazad van abban, hogy 2005-ben én nyertem a Fonogram-díjat, ami azért volt egy elképesztő emlék, mivel ha emlékszel, abban az évben csináltatok egy kissé kifigurazott díjátadót az A38 hajón. Kicsit kiparodizálva az akkori zenei helyzetet. Akkor kezdett az internet miatt totálisan visszaesni a kiadók és nyilván minden zenével foglalkozó platform bevétele, ezért a díjátadó se a szokásos rangos módon zajlott” – írta bejegyzésében Majka.

Majd kicsivel később ezt írta: „Aztán arra is emlékszem, hogy megkaptam, elvittem, de hajnalra lemállott a sárga fújós festék a díjról, és mire hazaértem, befogta a kezem. Nem mondhatni, hogy nem volt egy kicsit izzadságszaga annak az estének, amit az akkori időszámítás szerint egész életemben vártam” – folytatta Majka a Facebook-oldalán.

Majka Fonogram-díjáról lejött a festék Fotó: Csudai Sándor - Origo
Lábát a nyakába téve jógázik Szőcs Reni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-labat-a-nyakaba-teve-jogazik-szocs-reni.htmlSzőcs Reni nagyon szerencsés, hiszen az átlagnál sokkal hajlékonyabb, így nem jelent számára problémát a nehezebb jógagyakorlatok végzése sem. A TV2 Star Academy győztese nemrég egy videót is készített arról, hogy mennyire rugalmas tud lenni: még a lábát is fel tudta tenni a nyakába. TV + SztárokOrigoMilliókat kért egy rajongó a Korda házaspártólhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-milliokat-kert-egy-rajongo-a-korda-hazaspartol.htmlBalázs Klári elárulta, néha furcsa megkereséseket kapnak rajongóktól. Egyszer valaki például amiatt írt nekik, hogy kérjen tőlük 6 millió forintot. TV + Sztárok--Oszter Alexandra balatoni nyaralása meztelenkedéssel ért végethttp://www.life.hu/sztarok/20190409-oszter-alexandra-balatoni-nyaralasa-meztelenkedessel-ert-veget.htmlOszter Alexandra egy balatoni nyaralása során meztelenül találta magát az út közepén: elmesélte, mi is történt. TV + Sztárok--Rengeteg pénzt kap Madonna az eurovíziós fellépéséért http://www.life.hu/sztarok/20190409-rengeteg-penzt-kap-madonna-az-eurovizios-dalfesztivalos-fellepeseert.htmlMadonna két dalért rengeteg pénzt kap majd az Eurovíziós Dalfesztiválon. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó nem foglalkozik a rosszindulatú emberekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-keresztes-ildiko-nem-foglalkozik-a-rosszindulatu-emberekkel.htmlKeresztes Ildikót is gyakran bántják a közösségi oldalakon, de az énekesnő nem foglalkozik a rosszindulatú hozzászólásokkal. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKiszel Tünde Aranyhajként pózol – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-kiszel-tunde-aranyhajkent-pozol.htmlKiszel Tünde időben elkezdi a következő naptárjának fotózását: ezúttal Aranyhajként pózol a felvételen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.