Tóth Vera megvette élete első farmernadrágját – fotó

fotó első Tóth Vera farmernadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera nagy boldogságról számolt be: felvette élete első farmernadrágját. 

Tóth Vera sokáig csak álmodozhatott arról, hogy egyszer felvehet egy farmernadrágot. Kitartó munkája és a fogyókúra eredményeként azonban végre elérkezett ez a várva várt pillanat. Vera Instagram-oldalán osztotta meg első farmeros fotóját.

Tóth Vera megvette élete első farmerját Forrás: Instagram/Tóth Vera Official

Nem gondoltam volna, hogy valaha felvehetek majd egy menő farmernadrágot.

Így búcsúzott el szerelmétől Hódi Pamela – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-igy-bucsuzott-el-szerelmetol-hodi-pamela.htmlAz Ázsia Expressz forgatása miatt Hódi Pamelának egy időre el kellett köszönnie szerelmétől, Bencétől. TV + SztárokOrigoSellőként lebeg a vízen Köböl Anita – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-sellokent-lebeg-a-vizen-kobol-anita.htmlFürdőruhában mutatta meg magát Köböl Anita. TV + SztárokOrigoPalotás Petra és Kasuba L. Szilárd 10 év után szerepelnek ismét együtt a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-palotas-petra-es-kasuba-l-szilard-10-ev-utan-szerepelnek-ismet-egyutt-a-kepernyon.htmlHosszú évekig vezetett közös műsort Palotás Petra és Kasuba L. Szilárd, de már régóta nem láthatók a képernyőn. Most visszatérnek. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs autójának többször nekiment egy őrülthttp://www.life.hu/sztarok/20190409-sebestyen-balazs-autojanak-tobbszor-nekiment-egy-orult.htmlA műsorvezető a rádióban osztotta meg, mi történt vele a hétvégén: egy őrült többször is nekiment az autójának. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLábát a nyakába téve jógázik Szőcs Reni – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-labat-a-nyakaba-teve-jogazik-szocs-reni.htmlSzőcs Reni nagyon szerencsés, hiszen az átlagnál sokkal hajlékonyabb, így nem jelent számára problémát a nehezebb jógagyakorlatok végzése sem. A TV2 Star Academy győztese nemrég egy videót is készített arról, mennyire rugalmas a teste: a lábát is fel tudja tenni a nyakába. TV + SztárokOrigoMilliókat kért egy rajongó a Korda házaspártólhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-milliokat-kert-egy-rajongo-a-korda-hazaspartol.htmlBalázs Klári elárulta, néha furcsa megkereséseket kapnak a rajongóktól. Egyszer valaki például amiatt írt nekik, hogy kérjen tőlük 6 millió forintot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.