Továbbra is megy a balhé a Fonogram-díj körül: megelégelték a zsűritagok Majka kirohanását

Forrás: TV2 -
Majka Fonogram-díj Krúbi Szűts László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és a Fonogram-díj zsűritagjai között továbbra is áll a bál. Az ítészek szerint az ügy már átlépett egy bizonyos határt. 

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Majka rossz néven vette, hogy a Füttyös című számuknak nem ítélt a zsűri Fonogram-díjat. Facebook-oldalán számolt be a rapper az álláspontjáról, ezzel pedig egy háború vette kezdetét. Majka kiírását az egyik ítész, Szűts László, a Mahasz elnöke „nyafogásnak” minősítette, és nem kellett sokat várni, hogy megérkezzen a rapper válasza.

Áll a bál a Fonogram-díj körül Forrás: TV2

„Nyafogásnak tűnik, hogy elmondom az igazat? Innen meg ge*iségnek, hogy ti nem vagytok sem objektívek, sem szakmaiak” – írta Majka. A Blikk megkereste a zenészt, aki nem kívánt többet hozzátenni a dologhoz, azt viszont leszögezte, továbbra is tartja, amiket elmondott. A zsűritag, Szűts László szerint azonban Majka átlépett egy határt.

véleményem szerint nem örülni nem túl elegáns,

Fonogram-díjat Krúbi nyerte

nem kívánja kommentálni az eseményeket,

Facebook-oldalára azonban kitett egy fotót, amelyen magát és Majkát szerelmespárként ábrázolja.

A Fonogram-díj másik ítésze, Bali Dániel is nyilatkozott a lapnak. Szerinte Majkáék számát pop kategóriában kellett volna jelölni, a rap kategóriában ugyanis Krúbi dala jobb volt. „

ránk vetíti ki ezt az önigazolási igényét, mintha minden ellen esküdne fel,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.