Újra összejöhetett volt feleségével Ben Stiller

Forrás: Bruce Glikas/WireImage/2019 Bruce Glikas/Bruce Glikas -
házasság feleség család Ben Stiller exfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, újra beleszeretett volt feleségébe Ben Stiller.

Ben Stiller és Christine Taylor 17 évnyi házasság után két évvel ezelőtt vált el egymástól. Akkor azt nyilatkozták, elmúlt a szerelem, és a továbbiakban barátokként nevelik tovább két közös gyereküket.

Most azonban úgy tűnik, újra fellángolhatott köztük a szerelem, ugyanis a Micsoda nő! musical New York-i előadására úgy érkeztek, mintha egy pár lennének. A szemtanúk szerint végig egymás kezét fogták és bensőségesen beszélgettek.

Nagyon boldognak tűntek, mosolyogtak, nevetgéltek, egymás kezét fogták. Egy szuper családi program volt ez számukra és láthatóan a gyerekek is örültek annak, hogy a szüleik újra együtt vannak” – idézte a bennfentes szavait a Daily Mail.

Christine Taylor és Ben Stiller nagyon boldognak tűnnek Forrás: Bruce Glikas/WireImage/2019 Bruce Glikas/Bruce Glikas
Elismerte bűnösségét a Született feleségek sztárja, Felicity Huffmanhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-elismerte-bunosseget-a-szuletett-felesegek-sztarja-felicity-huffman.htmlBűnösnek vallotta magát Felicity Huffman: a színésznő lefizette az egyik egyetemet, hogy lányát felvegyék az intézménybe. TV + Sztárok--Ilyés Jenifer új kihívás elé néz, és Pintér Tibornak is adna egy esélythttp://www.life.hu/sztarok/20190409-ilyes-jenifer-uj-kihivas-ele-nez-es-pinter-tibornak-is-adna-egy-eselyt.htmlAz egyik szépségverseny tanácsadója lett Ilyés Jenifer. Úgy tűnik, Pintér Tibor is elindulna a megmérettetésen. TV + Sztárok--Egyre valószínűbb, hogy Cinthya Dictator és Molnár Tamás egy párt alkotnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-egyre-valoszinubb-hogy-cinthya-dictator-es-molnar-tamas-egy-part-alkotnak.htmlEgyre biztosabb, hogy Cinthya Dictator nem szingli többé: Molnár Tamás a szerencsés pasi. TV + SztárokOrigoTóth Vera megvette élete első farmernadrágját - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-toth-vera-megvette-elete-elso-farmernadragjat.htmlTóth Vera nagy boldogságáról számolt be: felvette első farmernadrágját. TV + Sztárok--Kiderült, ki válthatja Radics Gigit az X-Faktor zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-kiderult-ki-valthatja-radics-gigit-az-xfaktor-zsurijeben.htmlAzt már tudni lehet, hogy Radics Gigi nem ül majd az X-Faktor következő szériájának zsűrijében. Ám az egyelőre még kérdés, hogy ki foglalja el a helyét. Ám árulkodó jelek már vannak. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó nem foglalkozik a rosszindulatú emberekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-keresztes-ildiko-nem-foglalkozik-a-rosszindulatu-emberekkel.htmlKeresztes Ildikót is gyakran bántják a közösségi oldalakon, de az énekesnő nem foglalkozik a rosszindulatú hozzászólásokkal. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.