Ábel Anita a válásakor másfél órát zokogott a műsora felvétele előtt

halál forgatás válás gyász Ábel Anita sírás munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita gyermekkora óta a színpadon és a kamerák előtt él, a közönség szórakoztatása a hivatása. Ezt pedig hatalmas kötelességtudattal végzi akkor is, amikor ő maga romokban hever. 

Ábel Anita hosszú ideje szerepel képernyőn és színpadon, munkáját gyerekkorától fogva fegyelmezetten, kitartóan végzi akkor is, ha a magánélete romokban hever. Pályája alatt kétszer fordult vele elő, hogy belül zokogott, miközben a közönséget szórakoztatnia kellett. Először 1992-ben, amikor egy estén meghalt az édesapja, Ábel Péter filmtörténész. Az akkor 17 éves Anitának azonban nem volt választása, másnap felkelt, és dolgozni ment.

Ábel Anita akkor is dolgozott, amikor a magánélete romokban hevert Fotó: Polyák Attila - Origo

Az édesapám elvesztése rettenetesen megviselt. Másnap reggel azonban nem volt más választásom,

Borsnakválása során hasonlót tapasztalt

Válása nagyon megviselte Fotó: Polyák Attila - Origo

"

senki sem vette észre rajtam, hogy mennyire össze vagyok törve legbelül.

Hajléktalan férfi segített Luxus Ritán Torontóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-hajlektalan-ferfi-segitett-luxus-ritan-torontoban.htmlEgy hajléktalannak mondott köszönetet a közösségi oldalon Luxus Rita. TV + SztárokOrigoMajka nagyon kiakadt: tovább dagad a botrányhttp://www.life.hu/sztarok/20190410-majka-nagyon-kiakadt-tovabb-dagad-a-botrany.htmlPár napja robbant ki a vita Majka és Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (Mahasz) között a Fonogram díjak miatt. A helyzet pedig nem javul, hanem romlik.TV + SztárokOrigoÚjra összejöhetett volt feleségével Ben Stillerhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-ujra-osszejohetett-volt-felesegevel-ben-stiller.htmlÚgy tűnik, újra beleszeretett volt feleségébe Ben Stiller. TV + Sztárok--Így érzi most magát Mészöly Kálmánhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-igy-erzi-most-magat-meszoly-kalman.htmlMészöly Kálmán fia elárulta, édesapja már jól érzi magát. TV + Sztárok--Majka elmondta: lemállott a festék a Fonogram-díjárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-majka-elmondta-lemallott-a-festek-a-fonogramdijarol.htmlNem kaptak Majkáék Fonogram-díjat, helyettük a frissen felfedezett Krúbi vihette haza a szobrot. Majka közösségi oldalán ment neki a zsűri döntésének. Bejegyzésében azt is elárulta, hogy az előző Fonogram-díjáról már hazafelé lejött a festék. TV + SztárokOrigoL.L. Junior egyik dala segített egy fiatalnak leszokni a drogokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-ll-junior-egyik-dala-segitett-egy-fiatalnak-leszokni-a-drogokrol.htmlL.L. Junior elárulta, egyik rajongója Tedd le című dala hatására hagyott fel a droggal. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.