Durván kiakadt a Fonogram zsűrijére Kapócs Zsóka

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka -
Kapócs Zsóka Majka kiakadás Fonogram-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka után Kapócs Zsóka is kiakadt: nem érti, hogyan nyerhette meg a Fonogram-díjat a Krúbi.

Mint arról már beszámoltunk, hatalmas felháborodás tört ki az után, hogy a saját székletéről rappelő Krúbi kapta az idei Fonogram-díjat. A zsűri döntését először Majka nehezményezte, és most egy másik híresség, Kapócs Zsóka is megszólalt az ügyben. A sztáranyuka egyszerűen nem érti, hogy hogyan is nyerhetett a polgárpukkasztó dalszövegeiről ismert csapat.

Sírva fakadok! Állítólag ez a dal nyerte idén a Fonogram-díjat. Katasztrófa, hogy itt tartunk, hogy a fiam ilyen zenéken fog felnőni, mert kikerülni sem tudja majd. És ezt egy értékelhető produkciónak tartja ma valaki Magyarországon. A '94 es születésű nagyon menő énekes fiúcska az édesanyukákkal való közösüléséről, majd a tőlük elkapott hüvelygombán át minden gyomorforgató dolgot elmesél! Normálisak vagytok ti ott a zsűriben amúgy?" – idézi Kapócs Zsóka szavait a közösségi oldaláról a Blikk.

Kapócs Zsóka kiakadt Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.