Majka nagyon kiakadt: tovább dagad a botrány

Forrás: TV2 -
Majka Petőfi Rádió Fonogram-díj botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja robbant ki a vita Majka és a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (Mahasz) között a Fonogram-díjak miatt. A helyzet pedig nem javul, hanem romlik.

Majka idén sem kapott Fonogram-díjat, ami miatt ki is fejezte csalódottságát. Tegnap pedig a Petőfi Rádió igazgatójához, Tiszttartó Tituszhoz is intézett pár keresetlen szót. Balázsék műsorában parasztnak nevezte a rádiós vezetőt. A Blikk Las Vegasban érte utol a rappert. Elmondta, hogy szeretné az ügyet lezárni, utoljára mondja el a véleményét.

Majka utoljára mondta el a véleményét a Fonogram-balhéval kapcsolatban Forrás: TV2

"Az zavar, hogy a zsűriben népdalénekes vagy trash metal zenekar basszusgitárosa dönt a hiphop kategória győzteséről. Semmi közük a műfajhoz, szakmaiatlan, rosszul működő rendszer ez, miközben Magyarország legrangosabb díjaként van aposztrofálva" – mondta Majka, és azt is elárulta, Tiszttartóval mi a baja. "Évek óta mellőznek a szerkesztők! Míg más zenekarokat rogyásig játszanak, a mi dalaink soha nem csendülnek fel, holott a jegyeladások azt bizonyítják, az emberek kíváncsiak ránk. Csak a vidéki rádiók játszanak, ott alig háromszáz forint jár egy dalért, a Petőfin meg közel háromezer. Nem a pénz hiányzik, mert megkeresem máshol, de igazságtalannak tartom a rendszert."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.