Sárközi Ákos, A Konyhafőnök séfje eljegyezte kedvesét

házasság eljegyzés Szegedi Éva festőművész Sárközi Ákos szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljegyezte festőművész szerelmét, Szegedi Évát Sárközi Ákos. A Konyhafőnök című műsorból is ismert séf hét hónap után tette fel a nagy kérdést. 

Egy óriásplakáton tette fel a nagy kérdést festőművész kedvesének, Szegedi Évának Sárközi Ákos. A Konyhafőnök című műsorból is ismert sztárséf a Deák térre vitte kedvesét azzal az ürüggyel, hogy egy kiállítást néznek meg. Ott várta a plakát a nagy kérdéssel.

A Reggeli című műsorban arról is mesélt, hogy utána egy budapesti luxusszállodában töltötték a napot. Anita szeretett volna legalább egy fotót készíteni a nagy pillanatról, ám vőlegénye erről is gondoskodott.

"Fotós szerveztem, videóst szerveztem, mindent szerveztem. El voltam bújva, semmit nem látott belőlem" – mesélte Sárközi Ákos, aki a gyűrűt a szállodában adta át. Majd a lesifotósok képeit is ott mutatta meg.

Azt is elárulták, hogy Sárközi Ákos festőtanfolyamra iratkozott be Szegedi Évához, ám festeni nem tanult meg, helyette eljegyezték egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.