Berki Krisztián 6,2 milliárdos áfacsalásban gyanúsított: a hatóságok rács mögött látnák

Forrás: TV2 -
áfacsalás börtön Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánt 6,2 milliárdos áfacsalással, fiktív számlák vásárlásával gyanúsítják. Börtönbüntetést akarnak kiszabni rá a hatóságok.

„A büntetőügy kapcsán szükségesnek tartom elmondani, hogy én abban a cégben, amivel probléma van, kizárólag beosztott voltam. Én lepődtem meg a legjobban, amikor kiderült, hogy a céges partnerek közül akadtak olyanok, akikkel az adóhatóságnak problémái adódtak” – mesélte a Story magazinnak Berki.

Berki Krisztiánt nagy értékű áfacsalással vádolják Forrás: TV2

Az ügyészség szerint 7 millió forintnyi károkozás vétsége miatt rács mögött szeretnék látni az egykori reality-celebet.

Pszichológushoz jár a szakítása óta az RTL Klub Híradósa, Szabados Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190411-pszichologushoz-jar-a-szakitasa-ota-az-rtl-klub-hiradosa-szabados-agi.htmlTavaly még esküvőjét tervezetgette az RTL KLub híradósa, Szabados Ági. Idén azonban véget ért a nagy szerelem. Pszichológus szakemberre van szükséges a csinos tévésnek.TV + SztárokOrigoLeállt az Ázsia Expressz forgatása: megtámadták a magyar stábothttp://www.life.hu/sztarok/20190410-leallt-az-azsia-expressz-forgatasa-megtamadtak-a-magyar-stabot.htmlÁprilis 4-én leállt az Ázsia Expressz forgatása Sri Lankán, ugyanis hatósági vizsgálat folyik a műsorformátum tulajdonosa ellen. A vizsgálatot kiváltó incidens a műsor egyik feladatához kapcsolódik: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél helyi, tradicionális esküvői ruhába öltözött, amikor a helyiek meglátták ezt, és felháborododva közeledtek a játékosok felé. TV + SztárokOrigoGyermekkori csínytevéséről vallott Palotás Petra: a mai napig szégyellihttp://www.life.hu/sztarok/20190410-gyermekkori-csinyteveserol-vallott-palotas-petra-a-mai-napig-szegyelli.htmlEgy kínos történetet osztott meg a kamerák előtt Palotás Petra. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma a Szép kis nap! gyermekszínésze, Mae Whitman http://www.life.hu/sztarok/20190410-igy-nez-ki-ma-a-szep-kis-nap-gyermekszinesze-mae-whitman.htmlAz angyali szépségű Mae Whitman gyermekként kezdte a karrierjét, szerepelt a többi között a Szép kis nap! című filmben is: így néz ki ma. TV + SztárokOrigoSárközi Ákos, A Konyhafőnök séfje eljegyezte kedveséthttp://www.life.hu/sztarok/20190410-sarkozi-akos-a-konyhafonok-sefje-eljegyezte-kedveset.htmlEljegyezte festőművész szerelmét, Szegedi Évát Sárközi Ákos. A Konyhafőnök című műsorból is ismert séf hét hónap után tette fel a nagy kérdést. TV + Sztárok--Ábel Anita a válásakor másfél órát zokogott a műsora felvétele előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190410-abel-anita-valasakor-masfel-orat-zokogott-a-musora-felvetele-elott.htmlÁbel Anita gyermekkora óta a színpadon és a kamerák előtt él, a közönség szórakoztatása a hivatása. Ezt pedig hatalmas kötelességtudattal végzi akkor is, amikor ő maga romokban hever. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.